2789
عنوان

لوزه سوم

19019 بازدید | 31 پست

سلام خانمای عزیز پسرم چهارسالشه از پارسال زمستون پشت سرهم سرماخورد بعد عید هم همینطور دکترحلق و بینی بردیمش گفت لوزه سوم داره عمل کنید خلاصه بهش انتیبیوتیک و داروهای گیاهی دادیم بهار و تابستون حالش عالی  بود حتی خرخر و خروپف هم نداشت الان دوباره مریض شده شما تجربه هاتونو میگید لطفا .بعضیامیگن عمل کردیم دوباره برگشته 😔😔😔😔

دخترجاریم عمل کرده برنگشته 😬 

منم دقیقا،دخترجاریم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پسرمو۵سالگی عمل کردم الان کلاس سومه خداروشکرخوبه

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

من داداشم تقریبا ده دوازده سالش،بود عمل کرد بعد اونم خیلی خوب شد خداروشکر.الانم 18سالشه هیچ مشکلی تیست.

دختر خواهرشوهر م سه سالگی عملش کردن

فعلا که خوبه خداروشکر

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

من خودم دارم .از پارسال خیلی خیلی اذیتم😔مشکل من سرماخوردگی نیست.مشکلم حساسیت هست که با وجود لوزه سوم گلوم خیلی درد میکنه گوشم شدید درد میکنه و ابریزش شدید بینی دارم .این بهارو تابستون همش همینجوری بودم 😔

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

من خودن تو دوران دبیرستان عمل کردم فقط یه هفته بایدمواظبش باشی و تنها سوپ و بستنی واب میوه بهش بدی تا خوب شه نه ترس داره و نه برمی گرده

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
من داداشم تقریبا ده دوازده سالش،بود عمل کرد بعد اونم خیلی خوب شد خداروشکر.الانم 18سالشه هیچ مشکلی تی ...

وای پس اونایی که میگن تا دوازده سالگی اگه عمل نکنید فضای گلو بزرگترمیشه و لوزه خودبه خود خوب میشه چرت میگن  

از عملش میترسم واقعیتش 

حالا  بماند که من تو بیمارستان یه روز بعد عمل یواشکی زیر پتو شکلات می خوردم و تو خونه نون یا هر چیز دیگه می خوردم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه