2777
2789
چی شد

هیچی ،رضا رفته پشت این بنده خدا حرفای نامربوط زده ک ابروشو ببره ،چون استارتر رضا رو ول کرده بوده ،اونوقت دوستش ب نامز خودش میگه برو دم در رضا ب خواهر رضا بگو من نامزد استارترم ک دست از سر استارتر برداره ب خیال اینکه دیگه نامزد داره ،از اون موقع دیگه رضا جرات نکرده حرفی از گذشته پیش مردم بزنه ،همین

مامان دو قلو ها ❤

بچه ها ب کدوم نی نی یار پیام میدن ک تاپیکشونو پاک میکنه؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی پنج شیش سال از اون ماجرا گذشت نامزد دوستش رفته گفته من نامزده این دخترم و پشت سرش حرف نزن و الا ...

میسی.پس بالاخره ردش کرد رفت

من موندمو کلی کار ساعت دو شبه.

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
کاشکی یکی بگه چی شد اخرش ؟وقتی میخواست بره دیدنش تو خونشون چون پسره نمیومد بیرون 

منم همون جا بودم

اگ کسی کتاب کنکور زیر قیمت چاپ 95و96میخواد خط نخورده و تمیز نظام قدیم پستمو ریپلای کنه❤🙏
بازم رفت خونه شون چیشد😅

رضاخاست ولی نشد🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
هیچی ،رضا رفته پشت این بنده خدا حرفای نامربوط زده ک ابروشو ببره ،چون استارتر رضا رو ول کرده بوده ،او ...

اها خداروشکر چ پسر...

اگ کسی کتاب کنکور زیر قیمت چاپ 95و96میخواد خط نخورده و تمیز نظام قدیم پستمو ریپلای کنه❤🙏
هیچی ،رضا رفته پشت این بنده خدا حرفای نامربوط زده ک ابروشو ببره ،چون استارتر رضا رو ول کرده بوده ،او ...

چقدر طفلک گناه داشت

تو سن نوجوانی احتمال لغزش خیلی زیاده....منم اگه جاش بودم بعید نیس از این کارها میکردم

یعنی میشه که بشه...
توقع داشتی اخرش چی بشه😐

من فکر کردم وسطش ادامه نداده.نیدونستم انتها داشته

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
😂😂فیلم نبود که قشنگ تموم شه..حماقتای بچگیشو میگفت بیچاره..ولی چرا تعطیل شد😒😒گزارش زنش خر بید

😅😅😅😅

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز