2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 43 پست
بابا شپشه دیگ ، من دیگ خودم زدم ب بیخیالی دوساله در تلاشم 

پست اولی ک من گذاشتمو بخون خاطرت جمع ک نتیجه میگیری

توی اینستا خونده بودم دوتا مورد کبنده خدا  شپش زیر پوست بچه شون نفوذ کرده بود و دایم تخم ریزی میکرده و وقتی بردن بیمارستان مجبور به جراحی شدن تا از سر بچه در بیارن

ببین مطمئن باش فقط شما نگرفتین منظورم اینه مامانت و خواهربرادراتو خواهرشوهر برادر شوهرتو همسایه نزدی ...

فک کنم از خواهرشوهرم گرفتیم ما اونا داشتن اخه. مامانم رف موهاشو کوتاه کرد و رنگ کرد نگاه کردم سرش نداش بابامن نداش بابام میگن اگه داشته باشیم سرامون میخاره نگران نباش راستم میگه من به حدی سرم میخارید دوس داشتم سرمو بکنم فکرشو نمیکردم از اون باشه سه تا بالغ تو سرم دیدم خیلی ترسیده بودم سرمو از ته زدم کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز واسه پیش گیری اسپریی بیو کیل زدم تمام خونه رو بدون بو وبی خطر چون تو کلاس دخترم چند نفر داشتن اطلاع دادن ک ماهم حواسمون باشه با این اسپری حتی موی دخترمم زدم بد یک ساعت رفتیم حموم شستیم 

شامپوی دای لیسم خریدیم زدیم ک واسه خانومای باردارم میشه استفاده کرد

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
سوال منم همینه

اگه الان چیزی روسرتون نیست فقط هرروز برین حموم سرتونو تمیز بشورین خونهدرو هرروز جاروبکش ملحفه هاروهم بشور چون شپش فقط از سر تغذیه میکنه فکرنمیکنم چند ساعت بیشترزنده بمونه

پست اولی ک من گذاشتمو بخون خاطرت جمع ک نتیجه میگیری توی اینستا خونده بودم دوتا مورد کبنده خدا   ...

اون احتمالا کک یا کنه بوده اخه شپش نمتکنه نزدیک پوست سر بشه تخم ریزیش یه بند انگشت یا حداقل یه سانت فاصله داره با ریشه مو و پوست سر چون حرارت بدش میاد فقط برای مکیدن پوست سرو میمکه و میچسبه تو نمیره که

منم چند وقته دارم باهاش میجنگم هرکار میکنم نمیرن باردار هم هستم نمیدونم چیکار کنم 

چون بارداری نمیشه خیلی داروها رو بزنی فقط اولین کاری ک میکنی یه شونه دندونه ریز از داروخونه مخصوص شپش میخری یا یه بسته پرمترین ک شونه اش خییییلی دندونه هاش به هم نزدیک باشه ک فقط از شونه پرمترین استفاده کنی 

دوم شامپو شپش هوگو‌ یا هیگور اسمش یلدم نیست دقیق توی بارداری کاملا بی خطره

ویا مکرراااا میری حمام نرم کننده ک گفتم جز موادش دایمیتیکون باشه میزنی به کل سرت و شونه انقدر میکشی ک در بیان هر دو الی سخ روز انجام بده تااااا دیگه هیچی در نیاد از سرت

اون احتمالا کک یا کنه بوده اخه شپش نمتکنه نزدیک پوست سر بشه تخم ریزیش یه بند انگشت یا حداقل یه سانت ...

منم تعجب کردم خوندم ولی ظاهرا مدت خیلی زیادی درگیر بودن و خلاص نشده بودن شپش پوست سر رو زخم میکنه از این زخمها داخل پوست شده بودن چون گفت بیمارستان عکس گرفتن معلوم شد حیوونه و  جراحی کرده و در اورده و شپش بوده 😕 نمیدونم والا ولی دوجای مختلف کامنت این جوری در مورد دو تا بچه خوندم 

الان ک فصل مدارس شده منم مثل شما همینجور وسواسم ک نکنه بچه هام بگیرن 

فک کنم از خواهرشوهرم گرفتیم ما اونا داشتن اخه. مامانم رف موهاشو کوتاه کرد و رنگ کرد نگاه کردم سرش ند ...

پس بگو خواهرشوهرت اینا همشون درمان کنن خودتم تو گوگل سرچ کن عکس شپش سر رو که کامل بشناسی و سر همه رو بررسی کن شاید اولاشه که نمیخاره شاید تازه از شما گرفته باشن

از تو سرم بالغشو دراوردم داش راه میرف خیلی وحشتناک بود دیدم قیافشو

وای درکت میکنم من خودمم دچار بودم و نمیدونستپ خواهر وقتی فهمیده بود هممونو چک کرد وقتی فهمیدم از شدت عصبانیت خنده م گرفته بود تا دو ساعت میخندیدم وسواسم پیدا کردم یه دونه رو فرشیام بخاطر وسواسم سوخت😂😂😂😂اما راحت شدم خیلی زود چون زیاد پیشرفت نکرده بودن