سلام خوبین دوسه شب میش فهمیدم سرم شپش داره خودمو کشتم از بس گریه کروم فهمیدم سر شوهرم و پسرمم داره صبحش موهامونو با ماشین صفر زدیم و سرکه هم بعدش زدیم و خونرم پر سم کردیم و اومدیم بیرون. حالا یه سوال پیش اومده برا سرم موهاش با صفر زدم اونقدر کوتاهه ممکنه نرفته باشن یا ممکنه تخم شپش به پوست بچسبه و من نبینم چون تو سر پسرم سفیده نمیبینم چیزی سر خودمم کسی نیس ببینه خودم با ناخونام محکم تو حموم میکشم کسی هس به دادم برسه میترسم تموم بدنم یهو یه جاش میخاره از بس وسواس گرفتم دارم دق میکنم
کاش نزده بودی موهاتو الان همه میفهمن واسه چی بوده.باید لوسیون مخصوص شپش میگرفتی دوبار میزدی هربار 8 ساعت رو سرت میموند بعد هم اسپند رو اسیاب میکردی میجوشوندی و آبشو میزدی به سرت اونم 8 ساعتی میموند و بعدشم حمام توی حمام هم هرسری نرم کننده با شونه دندونه باریک و نزدیک به هم محکم میکشیدی تو سرت تا یکی دوهفته دستت بند بود ولی خوب میشد
من موهامو دکلره کردم کلا رف ،،، باز رفتم خونه خاهرم اونجا دچارش شدم ، نرم کننده دو سه مشت میریزم روز کف و ساقه های سرم بعد با شونه دنده ریز شونه میکنم زیر دوش شونه میکنم نرم کننده و دوش اب سرش میده میاد میفته همش
خانوم اسپره کامن چیه. ؟؟؟سال پیش یه مادری رو سره بچه ها حشره کش زده بود جفت بچه هاش مردن خواهش ...
اون هانوم ک شما میفرمایین سم باغ زده بود به سرش اسپری کامن ک من گفتم خودم از خیلیا ک خودشون هم سر خودشون هم بچه هاشون زده بودن شنیدم ک هیچ مشکلی هم پیش نیومده بود براشون شکرخدا
وسایلی ک احتمال میدین در معرض بوده و قابل شستن نیست قرنطینه کنین همونجوری ک توی پست اول گذاشتم بقیه چیزایی ک قابل شستشو هست مثل ملافه و لباس با دمای بالای ۶۰ درجه ماشین بشورین
ببین مطمئن باش فقط شما نگرفتین منظورم اینه مامانت و خواهربرادراتو خواهرشوهر برادر شوهرتو همسایه نزدیکتون که باهاشون رفت و آمد دارینو همه رو چک کنید تا اگه داشتند اونا هم همزمان باشما درمان کنن چون اگه درمان نشند شما دوباره از اونا میگیری