2777
2789
عنوان

شپش

1427 بازدید | 43 پست

سلام خوبین دوسه شب میش فهمیدم سرم شپش داره خودمو کشتم از بس گریه کروم فهمیدم سر شوهرم و پسرمم داره صبحش موهامونو با ماشین صفر زدیم و سرکه هم بعدش زدیم و خونرم پر سم کردیم و اومدیم بیرون. حالا یه سوال پیش اومده برا سرم موهاش با صفر زدم اونقدر کوتاهه ممکنه نرفته باشن یا ممکنه تخم شپش به پوست بچسبه و من نبینم چون تو سر پسرم سفیده نمیبینم چیزی سر خودمم کسی نیس ببینه خودم با ناخونام محکم تو حموم میکشم کسی هس به دادم برسه میترسم تموم بدنم یهو یه جاش میخاره از بس وسواس گرفتم دارم دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درمان یکباره و سریع چند راه داری

۱. داروی هوگو اگه اشتباه نکنم اسمشو ک هم خود شپش رو میکشه هم تخمش رو همون موقع پوک میکنه و راحت میشی ولی حتمااااا دقت کن ک طبق دستورش بری جلو و جایی از سرت جا نمونه یا 

۲. زدن نفت به سرت به مدت بیست دقیقه ک کاملا از بین میبره هم شپش و هم تخمش رو بعد با تاید بشور ک بره از سرت کامل نفت

۳. یا یه اسپری کامن میگیری ک مشکیه و قویه

حتما از کسی بخواه لایه لایه کنه موهاتو تند تند به همه سرت اسپری کنه بعد با شونه به ساقه موهات بکش ک کاملا تخمها هم پوشیده بشه ازش بعد چند دقیقه بدون اینکه موقع شستن پوست بدن و صورتت بخوره بشورش چون اگه بخوره تا یه روز گزگز میکنه اون قسمت از پوست البته اگه خورد هم نگران نباش خوب میشه بعد یه روز

اینا راه حلهای کاملا قطعی و صددرصدیه ک یه دفعه هم از خودش خلاص میشی هم از تخمش بقیه راهها طولانی مدته و توی اون مدت لباسها و خیلی چیزهای دیگه درگیر میشن و به این راحتی خلاص نمیشی

ملافه ها و پتوها و چیزهایی ک خیلی باهاش در ارتباط بودین رو قرنطینه کن توی پلاستیک در بسته به مدت ده روز توی بالکن یا حیاط ک افتاب باشه بهتر

لباسهایی ک بیشتر استفاده کردین رو با ماشین دمای بالای ۶۰ درجه بشور

تخت رو یا تشک رو با همون اسپری کامن اسپری کن ک خیالت جمع بشه 

برای درمان یکباره و سریع چند راه داری ۱. داروی هوگو اگه اشتباه نکنم اسمشو ک هم خود شپش رو میکش ...

کارایی که گفتیو با سم نتال کردم البته سر پسرمو ترسیدم بزنم گفتم که تاس کردیم سرامونو بازم میاد تو سرامون تو سر تاسم اینارو بزنم؟

برای درمان یکباره و سریع چند راه داری ۱. داروی هوگو اگه اشتباه نکنم اسمشو ک هم خود شپش رو میکش ...

خانوم اسپره کامن چیه.  ؟؟؟سال پیش یه مادری رو سره بچه ها حشره کش زده بود جفت بچه هاش مردن خواهشا اطلاعات ندارین مردمو به کشتن ندین

دوست عزیز احتیاجی به کچل کردن نبود شما میرفتی داروخانه و قوی ترین شامپو ضد شپشو میخریدی و استفاده میکردی 

تو روزهای بعدشم. سرتو سس مایونز میزاشتی بعد چند یاعت میشستی 

و سرکه بریز و بعد چند ساعت ابکشی کن 

رو بالشتی رو هم هرروز بشور و اتو بخار بزن انشالله که بر میشه 

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
کارایی که گفتیو با سم نتال کردم البته سر پسرمو ترسیدم بزنم گفتم که تاس کردیم سرامونو بازم میاد تو سر ...

نمیدونم سم‌ نتال چیه عزیزم و اینکه رشک رو از بین میبره یا نه

سر پسر و شوهرت ک موهاشونو کوتاه کردن دیگع قطعا رشک نداره یا یه شب تا صبح روغن بزن ک اگه زنده هست ظرف هشت ساعت نه کمتر از بین میرن فردا بشورن روغن رو از سرشون یا یه نرم کننده ای ک جزو مواد داخلش دایمیتیکون باشه حتماااا بزنن یکبار کافیه

اگه تاس کردن ک کلا چیزی نیست رو سرشون خلاص

برای موهای خودتم هر چند وقت یکبار این نرم کننده رو علاوه بر ساقه به کف سرت بزن تا خیالت راحت بشه نگیری مجدد