2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی پسردایی دارم متاهله یکم وضعش ناجوره ینی نمیتونم بهش اعتماد کنم اونجوریام نیستااا ولی خودم میترسم از اینکه باهاش تنها باشم دیشب خواب دیدم تو ماشینش نشستم منو برد تو ی جاده ای گفتم برا چی اومدیم اینجا گفت خودت میدونی واسه چی کارم زودی تموم میشه اینقد ترسیدم که نگووو بعد یه حالتی بود انگار خودم میفهمیدم خوابه خودم چشامو باز کردم

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
چ خوابی عزیزم

خواب میبینم ماه آخر بارداریم وبعدش زایمان میکنم ومیگم بچه ام رو بیارید بجای یه نوزاد یه پسر سه چهارساله میارن بعدش میگم بچه من بایدکوچیک باشه میگن ازاول که بدنیا اومده همین قد بوده ونوزاد نبوده

خواب میبینم ماه آخر بارداریم وبعدش زایمان میکنم ومیگم بچه ام رو بیارید بجای یه نوزاد یه پسر سه چهارس ...

خب برو پیش کسی ک خواب تعبیر میکنه چون میگی چند ساله این خوابو میبینی حتما معنی خاصی داره دیگه 

بنظرم اصلا باهاش تنها نشو خدانکرده بلایی سرت نیاره

چون دقیقا چند وقت پیشا مامانم جایی بود گفتم منم میخوام بیام گفت کسی نیست بگم فلانی بیاد؟دو دل بودم گفتم ن نمیخواد