mamanemordadi مدیر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 عنوان بچه های خ پیروزی بیان | مشاهده متن کامل بحث + 7313 بازدید | 26 پست سلامیه آزمایشگاه خوب و قیمت مناسب تو پیروزی بهم معرفی کنید. ممنون اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند! 1397/07/12 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 بارداری؟ ن بابا برای تخمک گذاری میام ببینم فولیکولام چقدن !!!! میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 ن بابا برای تخمک گذاری میام ببینم فولیکولام چقدن !!!! پس تو اقدامی؟ اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 بارداری؟ تو اقدامم ۲ ماهه میخوام برم سونو ببینم چرا تو پریودی انقد اذیتم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
capricorn21 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 787 درمانگاه امام حسن مامانم گفت فقط:دقیقه واقعا؟ آزمایشگاه ممتاز. میدون شهدا اول مجاهدین سر کوچه رحیمی ساختمان شاینا.
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 تو اقدامم ۲ ماهه میخوام برم سونو ببینم چرا تو پریودی انقد اذیتم چی میخوای؟ اول فکر کردم واسه تعیین جنسیت قبل بارداری میخوای بری. اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 چی میخوای؟ اول فکر کردم واسه تعیین جنسیت قبل بارداری میخوای بری. چی چی میخوام!!!وای خدا آرزومه برم برا تعیین جنسیت میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 آزمایشگاه ممتاز. میدون شهدا اول مجاهدین سر کوچه رحیمی ساختمان شاینا. دقیقا اینو آخرین دفعه رفتم140تومن شد! چقدم پول سونو دکتر خودم وبچه ها. نمیدونم از آلبرت گرونتره یا ارزونتر.. اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 دقیقا اینو آخرین دفعه رفتم140تومن شد! چقدم پول سونو دکتر خودم وبچه ها. نمیدونم از آلبر ... استارتر چنتا بچه داری مگه!!!!چن وقتشونه بچه هات! میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
mamanemordadi مدیر استارتر عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 1735 استارتر چنتا بچه داری مگه!!!!چن وقتشونه بچه هات! دوتا پسر دارم. این اواخر همش تو خط بیمارستان و مطب بودمالانم که ی دور رفتم سونو و آز برا خودم گفت کیست داریدکترخوب مجبورش م برم دوباره سونو وآزخاص تر داده اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت میدهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری میکنند!
arshami عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 دوتا پسر دارم. این اواخر همش تو خط بیمارستان و مطب بودم الانم که ی دور رفتم سونو و آز برا خودم ... خداحفظشون کنه انشالله میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
psniper عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 1332 دنبال آزمایشگاه میگشتم ولی واقعاً از امضاتون خیلی خیلی خوشم اومد،،،یه درس زندگیه لایک نکنید «ممنونم»