2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود

127 بازدید | 12 پست

سلام،خانما من دو ماه که پریود نشدم رفتم دکتر سونوگرافی کرد بهم گفت همه چی شبیه وسط سیکل برام پرژسترون تجویز کرد دوتا زدم الان یازده روز که ازش گذشته و من همچنان پریود نشدم بی بی چکامم منفی کسی مشابه من بوده؟؟؟؟؟توروخدا اگه بوده راهنماییم کنه ممنون

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
۱۵روزبگذره میشی

یعنی متورم شدن نوک سینه و درد گرفتنش سفت شدن رحم هم از علایم همونه؟

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی متورم شدن نوک سینه و درد گرفتنش سفت شدن رحم هم از علایم همونه؟

اگه بعد۱۵روزنشدی آزمایش بارداری بده ولی من تزریق کردم همین حالتهاروداشتم وبعد۱۵روزشدم

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
اگه بعد۱۵روزنشدی آزمایش بارداری بده ولی من تزریق کردم همین حالتهاروداشتم وبعد۱۵روزشدم

مرسی عزیزم واقعا ممنونم

نکنه باردارباشی

نمیدونم آزمایش دادم امروز فردا جوابشو میدن ولی هیچ علامتی ندارم

شما باردار بودی؟

نه آزمایشم که منفی هنوزم پریود نشدم فردا وقت دکتر دارم

[QUOTE=71674683]علائمم داری مثلا کمر درد؟[/QUOTEنه اصلا فقط بعضی وقتا سینه م تیر میکشه و احساس سنگینی داره