2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئنم میره بالا اینا نقشه هایی در سر دارن

دلار 4تومنی رسوندن ب 20 مردم ب فلاکت کشیدن بعد ک اوردن 10تومن کلی ذوق کردیم درصورتی ک بازم گرونه حالام گرون تر میکنن سیاست خیلی بده

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

رییس جمهور گفته نه

حالا چقدر حرفاش درسته خدا میدونه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مطمئنم میره بالا اینا نقشه هایی در سر دارن دلار 4تومنی رسوندن ب 20 مردم ب فلاکت کشیدن بعد ک اوردن 1 ...

☹به خدا تو بلاتکلیفی منم موندم قراره برم خارج باید دلار ببرم موندم چه کنم☹

☹به خدا تو بلاتکلیفی منم موندم قراره برم خارج باید دلار ببرم موندم چه کنم☹

الان ک ارزونه بگیر بعد گرون میشه منم میخام یکم ک دیگ سکه ارزون شد بگیرم چون میدونم دوباره میبرن بالا

تازه اگ بت دلار بدن شنیدم صرافی ها دلار نمیدن 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز