یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شاید هم به قول دوستمون اشتباهی دزدیده و مرضیه بهار رو با خال کف دستش پیداش میکنه 🤔 نمیدونم هرچیزی ممکنه .... ببخشید شرمنده ولی واقعااااااا مخم گ و ز ی د ه
اگر کسی را یافتی 👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست
فرزانه از گذشته و زندگي شوهرش نادر چيزي نميدونه خبر نداشته كه جداييش از مالك زير سر نادر بوده ...
بچه خودش اسمش بهاره
اما ملیکا شریفی نیا اسمش حدیثه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
دیدم ولی عنایت پسر نداشت اخه عنایت مشکوکه کلا حتی میخواست فرزانه رو بکشه ولی منصرف شد
این چیزی که گفتی ب نظر منم خیلی محتمله
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
دیدم ولی عنایت پسر نداشت اخه عنایت مشکوکه کلا حتی میخواست فرزانه رو بکشه ولی منصرف شد
کی گفته پسر نداشت . زن و بچش تو خونه بودن بعد از زندان اومد دید زنش مرده . همسایه هم گفت حتما زنت بچه رو برداشته و رفته بعد دید مرده و بچه هم پیشش نشسته گریه میکنه . هاتف پسر خود عنایت اینو دیگه مطمئنیم
اگر کسی را یافتی 👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست