2777
2789
عنوان

یکی بهم کمک کنه

117 بازدید | 15 پست

سلام و بازم سلام ...حالتون خوبه نی نی سایتی ها.   بچه ها یه مشکل بزرگ دارم خواهشاً کمکم کنید من یه مدته پوست صورت و دستام تیره شده پوست خودم گندمی روشن هست ولی الان یه تیره بد شده مثل مریضام انگار پوستم مرده خیلی چیزا زدم ولی نشد اصلا دوست ندارم تو آیینه نگاه کنم یا دستام رو میبینم حالم بد میشه تو رو خدا یه چیزی که خوب و سریع جواب بده بهم بگید چون پوستم انگار مرده اعصابم خرده لطفاً لطفاً 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبود ویتامین نداری؟ چون کرما زیاد جواب نمیده

نه تازه آزمایش دادم فقط ویتامین دی پایین بود و تییروید داشتم که هیچ کدوم رو خبر نداشتم الان دارم دارو میخورم 

من گردنم اینجوری شده🙁

اگه بارداری مال بارداریته چون زن داداش منم این جوری شد ولی بعدش که زایمان کرد خیلی خوب شد 

جدی؟؟خدا خیرت بده خیلی رو مخم بود

آره عزیزم مطمئن باش به خاطر بارداریته زن داداش من اینقدر گردنش سیاه و تیره شده بود خودش وحشت میکرد خودشو میدید وای تا زایمان کرد خیلی سریع رنگش برگشت در ضمن چیزی به پوستت نزنی به خاطر اینکه هورمونات به هم ریخته امکان داره جواب عکس بده فقط و فقط تو دوران بارداری روغن زیتون خالص میتونی استفاده کنی 

هر روز صبح و عصر خاک شیر و یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده در آب مخلوط کرده و میل کنید در عرض یک هفته ...

واقعا جواب میده ...خیلی خیلی ممنون دوست خوبم