2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم !

133 بازدید | 17 پست

من دخترم ۶ ماهشه

دکتر بهم گفت با شیر بز! بهش فرنی بدم !

من دادم خیلی خوب شد بعد ۱۰ روز شیر گاو امتحان کردم ک اونم واقعا خوب شد ( شیر خشک با شیر پاستوریزه نمیخوره!)

حالا اگ‌این شیرو با لیوان بهش بدم بخوره ایرادی داره!؟ 

(شیشه نمیخوره) شیر خودمم کمه و این ک از ۴ ماهگی غذای کمکی شروع کردم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازچه لحاظی خب شد؟وزنش منظورته؟

ب بدنش ساخت دگ بالا نیاورد ! اسهال نشد 

فقط شیر خودمو بالا میاره و این ک بله وزنشم با توجه ب قبل بهتر شده 

ب نظرت ایرادی داره بالیوان بهش بدم بخوره ؟ 

آخه مگه با لیوان می تونه بخوره  بچه های کوچیک با لیوان چیزی بهشون میدی نصفشو پس میدم بیرون و ل ...

اره انقد به اب دادم ک الان میتونه بخوره کم کم بهش بدم‌میتونه 

قشنگ‌میزارم نیم ساعت میجوشه از این بابت مطمئنم  پس چرا میگن نباید تا زیر یک سال بدی !؟

ن بابا .تو برنامه غذایی نوزاد نوشته ک شیر برنج یا فرنی با شیر.

منم زیاد شنیدم.ولی حرفای اطرافیانو اهمیت ندادم

شیر غیر پاستوریزه ریسکه  آلودگی میکروبی و تب مالت و تقلبات شیر با نیم ساعت جوشیدن از بین نمیره ...

شیر پاستوریزه رو میدونیم چی توش هست!!!!

یکی از فامیلامون تو میهن کار میکرد قسم‌میخورد میگفت ی شیر هم وارد کارخونه نمیشه همش شیر خشکه!

دخترم شیر پاستوریزرو نمیخوره 

دکتر بهم‌گفت شیر بز بده ولی نمیتونم شیر بز پیدا کنم 

منم شیر گاو بهش میدم 

ن بابا .تو برنامه غذایی نوزاد نوشته ک شیر برنج یا فرنی با شیر. منم زیاد شنیدم.ولی حرفای اطرافیانو ا ...

شما هم شیر معمولی دادی ؟ 

یعنی غیر پاستو ریزه ؟ 

اره عزیزم

مرسی ک جواب دادی عزیزم اخ حیلی نگران بودم تو سایتا ی مختلف میخوندم‌ک نباید بدم ولی واقعا دخترم لاغره 

الان چن روزه از این شیر بهش میدم البته با پوره ! وزنش خیلی بهتر شده 

امروز کلا با لیوان بهش دادم خورد 

شیر خودم اصلا چرب نیس عین ابه! انگار ن انگار ک شیره!