2777
2789
من پاییز افسردگی میگیرم همش تو خودمم دلشوره دارم گریه میکنم علتش هم خاطره های بدیه که ازپاییز دارم

خب پس بخاطرخاطره هاست..😕😥

منم نمیدونم چراخوشم نمیاددست خودم نیس توپاییزکسلم وبی حال

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
تنهایی سخته....

عزیز دلم به خدا منم همسر دارم ولی سر کاره از صبح تا اخر شب هر زندگی سختی و خوبی خودش داره عزیزکم ولی شما باید از هر لحظه اش اونجوری که دوست داری لذت ببری میدونم تنهایی سخته ولی حالا هنوز قسمت نشده یارت پیدا کنی خودت غذاب نده سعی کن زندگی کنی انشالله به موقع اش یارت را خدا میذاره سر راهت باور کن از خود خودش بخواه تو زمان مناسب این کار میکنه شک نکن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلی😘 ان شالله

تو کار خدا شک نکن به موقع خودش انجام میده نه زمان دلخواه ما   

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
لایک ب امضات من عاشق خدا هستم، و راضی ام ب رضای خدا

ممنونم عزیزکم .درستش هم همینه عاشق بهترینها هستی عزیز دلم 

پاییز فقط قدم زدن تو خیابون ولیعصر  با درخت های بلند با برگ های نارنجی و قرمز

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
بچه ها من خودم این فصلو خیلی دوسدارم حتی باوجود دلگیربودن منویاد خاطره هام میندازه

یاد نارنگی یاد انار یاد مدرسه یاد زنگ تفریح