2821
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 14 پست

شوهرم به طور معجزه آسایی قبول که جنینم رو نگه دارم اما امروز که هفته هفتم برای قلبش رفتم دکتر گفته که قلبش تشکیل شده ولی خونریزی پشت جفت یا هماتوم داری و بهم گفت دوباره دوشنبه بیا، احتمال سقط هم هست، شما تجربه ای در این مورد دارین؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی امیدوار باشم؟ دکترم ناامیدم نکرد 

واسه چی ناامید باشی؟تو هفته های اول بارداری کاملا طبیعیه

من از جوب آب پریدم اینطور شدم

اما الان خییلی کارا میکنم که همه میگن خطر داره ولی هیچی نمیشه.اگه مثلا به سن بارداری الن من بودی باید نگران میبودی ولی الان نه

واسه چی ناامید باشی؟تو هفته های اول بارداری کاملا طبیعیه من از جوب آب پریدم اینطور شدم اما الان خی ...

چند وقتته؟ تو اینترنت خیلی سرچ کردم انگار دلیل خاصی براش نیست، سعی میکنم بیشتر استراحت کنم مشکلم اینه که ی بچه دوساله خیلی شیطون دارم 

چند وقتته؟ تو اینترنت خیلی سرچ کردم انگار دلیل خاصی براش نیست، سعی میکنم بیشتر استراحت کنم مشکلم این ...

من تو هفته یازدهم.اوایل سه ماهگی

نمیدونم.دکتر من بهم گفت دیگه باید شیطنت هات رو بذاری کنار پریدن،دویدن،پیاده روی طولانی،بلند کردن چیز سنگین و رابطه ممنوعه