2777
2789
عنوان

ضربه

120 بازدید | 9 پست

بچمو دو روزه نمی‌تونم شیر بدم شیر خشک میدم بهش الان فکش خورد تو شونم و بی وقفه گریه میکنه و به سینه هام میپره از کجا بفهمم فکش درد گرفته یا بونه ی شیر خودم رو می‌گیره بچمم دوماهشه

اگه گشنس نیست شکمش دردمیکنه ربطی هم به فکش نداره

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه گشنس نیست شکمش دردمیکنه ربطی هم به فکش نداره

تا فکش خورد جیغش در اومد اما دست به فکش میزارم فرقی تو گریش نمیبینم داره دیوونم میکنه جیغ میکشه همینجور 

تورو خدا بگید چه کنم بچم از حال رفت 

واقعا  تجربه شو ندارم ک کمکی کنم  !!!

خیلی هم براتون ناراحت شدم ؛ انشاالله زودتر بهتر میشید ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
به سینم می پره اما شیشه رو نمی خوره تب مالت گرفتم به هیچ عنوان نباید شیرش بدم 

بده بغل کسی دیگه هواسشو پرت کن

ببرش توی حیاط سرپا اینور اونور برو هواسشو پرت کن فقط

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر