2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو دکتر شاید کلسیوم بدنت کم باشه ماست زیاد بخور . سرخود قرص کلسیوم نخوریا برو دکتر حتما

کاش ما خانوما از یه جایی میشد مرد بشیم تا مرد بودن رو به خیلی از نامردا یاد بدیم ... تا بفهمن زندگی حرمت وصف ناپذیری داره که برای ورود بهش باید مرد بود.  

ناخنای منم زود میشکست همیشه کاشت داشتم.اما از وقتی حامله شدم مجبورشدن کاشتمو ریمو کنم و کلسیم خوردم ماست و دوغ زیاد خوردم الان ناخنام کاملا محکم شدن همه فکر میکنن دوباره کاشت زدم

من باز میگم بی رویه قرص کلسیم نخور چون روی استخون رسوب میکنه و خوب نیست باید دکتر تشخیص بده و دوز مصرف و تعداد مصرف رو برات مشخص کنه. فعلا خودت شروع کن به خوردن ماست و شیر و ... بعد به دکترت هم مراجعه کن جیگرررررررررررررررررررررر

کاش ما خانوما از یه جایی میشد مرد بشیم تا مرد بودن رو به خیلی از نامردا یاد بدیم ... تا بفهمن زندگی حرمت وصف ناپذیری داره که برای ورود بهش باید مرد بود.  

نصف لیمو ترش

۱ قاشق چای خوری روغن زیتون

۱ قاشق چای خوری نمک

نصف کاسه آب گرم

طرز تهیه :  نصف لیمو ، ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون و ۱ قاشق چای خوری نمک را به آب گرم اضافه و مخلوط میکنیم.

۳۰ دقیقه داخل محلول ماساژ داده و بعد خشک میکنیم.

روغن را روی ناخن ها به مدت ۱۰ دقیقه و به حالت دورانی ماساژ میدهیم.

با پوشر پوست روی ناخن را ماساژ میدهیم

روغن بعد از محلول 

۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

۲ کپسول ویتامین E

طرز تهیه : ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون و روغن ۲ کپسول ویتامین ای رو تخلیه و با همدیگه مخلوط میکنیم . روغن رو داخل یه شیشه نگهداری میکنیم و با گوش پاک کن یا پوشر روی ناخن میزنیم

شست و شو هم نداره

هم تقویت کننده ست هم باعث رشد ناخن میشه