2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا غير ممكنه من هفته پيش خريدم ١٢٠ تومن

پمپرز با پریما فرق داره.واینکه شاید تعداد پایین بود من ازشون پرسیدم پمپرز سایز ۳ چنده گفتش همه سایزها ۵۵تومن شاید داره قیمت قبل میده

نه ترکه

ااا چه خوب سايز پنجش چنده ؟ 

من هفته پيش پمپرز المانو گرفتم ١٢٠ و ديروز ماي بي بي خريدم اما يكم حساسيت كردن گفتم خداكنه اومده باشه پايين 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
پمپرز با پریما فرق داره.واینکه شاید تعداد پایین بود من ازشون پرسیدم پمپرز سایز ۳ چنده گفتش همه سایزه ...

اره فرق داره پريما لهستاني و بسته ضد حساسيتش نزديك ٢٠٠ تاس 

شايد تعداد اون اقا كم بوده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ااا چه خوب سايز پنجش چنده ؟  من هفته پيش پمپرز المانو گرفتم ١٢٠ و ديروز ماي بي بي خريدم اما يك ...

قیمت سایز پنج رو نمیدونم 

من ۴رو اخرین بار ک ۴۵تومن بود ۷-۸بسته گرفته بودم بعد اینکه گرون شد دیگه نمیدونم چقد رفته روش 

تو فروشگاها پیداش نکردم مجبور شدم اواخر مای بیبی بخرم 

قیمت سایز پنج رو نمیدونم  من ۴رو اخرین بار ک ۴۵تومن بود ۷-۸بسته گرفته بودم بعد اینکه گرون شد د ...

خدا لعتنشون كنه آدم ميمونه اخه به پوشك بچه هم رحم ندارن من پمپرز ميخريدم ٦٥ حالا مولفيكس بدردنخور شده ٨٥ 

اخه من كه دوقلو دارم و جز پمپرز به ماركاي ديگه حساسيت نشون ميدن بايد ٢٤٠ پول پوشك بدم ؟ ذخاير نفتم تو خونم داشته باشم تموم ميشه اينطوري