2777
2789

سلام به همه من ماه پیش اقدام کردم و دکترم لتروزل ۲ تا روزی و اسید فولیک ۵ به داد و ۱۶ مهر موعد پریودمه و ۳روز پیش یه ترشح صورتی تو ترشحاتم دیدم  و چندروز هست که خواب الودم و کمردرد و سرگیجه دارم و سینه هامم یکم تیر میکشه به نظرتون لکه لانه گزینیه؟یعنی باردارم؟البته امروز تو ترشحاتم یه ذره کوچولو لک قهوه ای دیدم یعنی چیه این لک؟خدا کنه باردار باشم خیلی دعام کنید توروخدا

الان که ۴ روز مونده به موعدم کی میتونم تست بدم بفهمم؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

دوروز بود از لک صورتی که دیده بودم گذشته بود تا که امروز یکم پیاده روی کردم یه کوچولو تو ترشحم لک قهوه ای دیدم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز بود از لک صورتی که دیده بودم گذشته بود تا که امروز یکم پیاده روی کردم یه کوچولو تو ترشحم لک قه ...

یا حامله ای لک لانه گزینیه یا داری کم کم پریود میشی

اگه لک حاملگی باشه بی بی بزن نشون میده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

یعنی نشونه پریوده؟دیه خسته شدم الان که دارم تایپ میکنم اشک تو چشمام حلقه زده

حسم میگه بارداری اگه بودی خبرم کن

همیشه حساتون راست میگه؟توروخدا دعا کن خیلی خسته ام میترسم امروز رفتم واسه به نیت نی نی واسش جوراب عروسکی خریدم

یا حامله ای لک لانه گزینیه یا داری کم کم پریود میشی اگه لک حاملگی باشه بی بی بزن نشون میده

الان نشون میده ۱۶ مهر موعدمه

باردار هستین اون صورتیه لک لانه گزینی بوده. استراحت کنین به کمرتونم فشار نیارین مبارکه انشالله خیره

واقعااا؟؟؟امروز یکم دویدم یکمم پیاده روی کردم سر بالایی یعنی اون ترشح قهوه ای میتونه از این پیاده روی باشه؟

بهتره صبر کنی از موعدت بگذره.اگه آمپول hcg زده باشی از روز تزریقش ۱۴ روز و یا بیشتر گذشته باشه بی بی ...

امپول نزدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792