2777
2789
عنوان

پاک کردن چدن گاز

2158 بازدید | 23 پست

خانما من چدن های گازم خیلی کثیف ومن اصلا نمیدونستم که با چی پاک کنم هنیشه سیم میکشیدم و دوباره کثیفه کثیفه 

الان فهمیدم روش تمیز کردنشو ولی بعضی ها میگن سیم کشیدی نابود کردی چدن گاز 

واقعا برای چی آخه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوش شیرین و آبلیمو و مایع ظرفشویی به علاوه آب گرم بذار چند دقیقه بمونه با دستمال چربیا میره

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

من میذارم تو آب و سیف آمونیا میمونه بعد در میارم سیم نباید زد اگه میخوای بزنی از این سیم متریا ک نرمن و طوسی رنگ از اونا یکم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

جوش شیرین و آبلیمو و مایع ظرفشویی به علاوه آب گرم بذار چند دقیقه بمونه با دستمال چربیا میره

آب گرم ن آب داغ صد درجه

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من میذارم تو آب و سیف آمونیا میمونه بعد در میارم سیم نباید زد اگه میخوای بزنی از این سیم متریا ک نرم ...

الان من سیم زدم یعنی خراب شد 

من میبرم تو حموم. خیسش می کنم. بعد روش لوله بازکن میریزم. یه ساعت بعد میرم سراغش. آب رو با فشار میگیرم روش. کاملاً پاک میشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
خب الان که میگی فهمیدی چجوریه؟ من اسکاچ میکشم هر روز نمیذارم بمونه که مجبور به سیم شم

نه آخه سیم زدم میگن سیم نابود کرده چدن تو از اون میترسم 

من میبرم تو حموم. خیسش می کنم. بعد روش لوله بازکن میریزم. یه ساعت بعد میرم سراغش. آب رو با فشار میگی ...

هر روز اینکارو میکنین؟

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود