2777
2789
عنوان

میشه بیاید تاپیکم؟؟؟؟

79 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه کسی وارده  بهم بگه

من اسباب کشی دارم از یه خونه خیلی بزرگ سه خوابه کلی کابینت و کمد دیواری دارم میرم تو یه خونه کوچیکه دوخوابه است هم کمد دیواری کوچیکه وهم کابینتش کمه،میخوام وسایل غیر ضروری نبرم کلا وارد نیستم به اسباب کشی چکار باید بکنم چه جوری وسیله ببرم خراب نشه اصلا چیا ببرم 

گیجم نمیدونم چکار کنم یه بچه مدرسه ای ویه بچه یه ساله دارم خودمم مریضم دعا کنید از پا درنیام😥😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم از کجا شروع کنم اول برم کابینت خالی کنم،یا برم سراغ کمد دیواری؟؟ کلا شماها اسباب کشی میکنید ...

من اسباب کشی نداشتم ولی جات بودم از اشپزخونه شروع میکردم چون پر درد سر تره

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
نمیدونم،ولی کمد دیواری هم کلی دارم پر وسیله،واااای دارم دیونه میشم نمیدونم چکار کنم

من از اشپزخونه شروع کردم ظرفایی که لازم ندارم اول جمع میکنم بعد قابلمه و ... فقط یه دست ظرف میذارم واسه استفاده خودمون.با چایساز و گاز و مایکروفر و.. ریزه هارو جمع میکنم بزرگا روز اخر

بعدشم کمد لباسا و اخرم اتاق مهمون

منم دارم اسباب کشی میکنم

فقط ضروریات یکی هم بیاد کمکت

بدبختی خواهرم یه شهر دیگه اس بچه مدرسه ای داره نمیتونه بیاد،مامانمم مسن هست کاری از دستش بر نمیاد مادرشوهرمم نمیتونم روش حساب کنم بدردم نمیخوره

به هر حال ممنونم جواب دادی😘😘 کسی دیگه قابل ندونست

من از اشپزخونه شروع کردم ظرفایی که لازم ندارم اول جمع میکنم بعد قابلمه و ... فقط یه دست ظرف میذارم و ...

به نظرت شروع کنم اول هر چی وسیله نمی‌خوام کارتن کنم ببرم از خونه بیرون بعد برم سراغ وسیله های اون خونه جدید؟؟

به نظرت شروع کنم اول هر چی وسیله نمی‌خوام کارتن کنم ببرم از خونه بیرون بعد برم سراغ وسیله های اون خو ...

اره عزیزم برا منم چون کابینتای اشپزخونه جدیده یه مقدار کوچیکتره اول پاکسازی کردم اضافیارو دادم کسی دورریختنیارو هم انداختم بعد هرچی که موند مرتب جمع کردم

اره عزیزم برا منم چون کابینتای اشپزخونه جدیده یه مقدار کوچیکتره اول پاکسازی کردم اضافیارو دادم کسی د ...

ممنون عزیزم 

کار سختیه من تجربه ندارم، ایشالله به خوبی خوشی شما هم برید خونه جدید

ممنون عزیزم  کار سختیه من تجربه ندارم، ایشالله به خوبی خوشی شما هم برید خونه جدید

منم تجربه دوممه اما اونقدراهم سخت نیس تقریبا میشه یه خونه تکونی اساسی.اهان راستی هر وسیله ای که میچینی تو کارتن قبلش تمیز کن که تو خونه جدید راحت باشی.گردگیریو قبل رفتنت انجام بده.اگه میخای پرده یا فرش بشوری تا نرفتی انجام بده که تو خونه جدید همه چی اماده استفاده باشه و زودتر کارت تموم شه.واسه مبلها و ناهار خوری و تخت و ... پلاستیک حبابدار بخر یا اگه فک میکنی میشه سلفون هم خوبه بپیچ دورش تا کارگرا خرابش نکنن و کثیف نشه.ممنون عزیزم ان شاالله بسلامتی جابجا بشی❤️