2777
2789
عنوان

خون سیاه پریود

20849 بازدید | 19 پست

خانما من ۷ماه پیش سقط داشتم بعدش سه مرتبه تا الان پریود شدم هر بار خون سیاه لکه میاد .امروز روز دوم پریودمه خیلی سیاهه از چیه؟ در ضمن فقط در حد لکه هست پریودام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خون سیاه 

نشونه خون مونده تو رحمه ک نتونسته خارج بشه و اکسید شده 

اگه چندماه تکرار بشه باید حتما ب پزشکتون بگید 

من یه ماه خون پریودم کم اومد ماه بعد اول پریودم یه عالمه خون رنگ سیاه اومد ازم دکترم گفت همون خون پریود قبلیته ک خارج نشده ولی دیگه تکرار نشد 

شما حتما ب دکترت بگو

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
زیر شکمتو بادکش گرم کن درست میشه عزیزم ، البته خودت نه ها ی نفر ک کامل بلد باشه

اره منم با همین روش رحمم گرم شد 

خونش رنگش و کیفیتش و مقدارش خوب شد 

سریعم حامله شدم 

سرچ کنید لطفا

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اره منم با همین روش رحمم گرم شد  خونش رنگش و کیفیتش و مقدارش خوب شد  سریعم حامله شدم&nbs ...

اغا یکی بگه بادکش چیه 

من یه عمره خون سیاه میاد هرماه😭

نکنه به خاطر همین باردار نمیشم یا خدا😢

اغا یکی بگه بادکش چیه  من یه عمره خون سیاه میاد هرماه😭 نکنه به خاطر همین باردار نمیشم یا خدا ...

عزیزم یک روش سنتیه بادکش کردن برای  درد که خیلی موثره برای رفع مشکلات قاعده گی هم عالیه اما باد کش زیر شکم یا همون بادکش تخمدان تخصصیه تو گوگل سرچ کن میاد به امید خدا بزودی باردار میشی نگران نباش

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

کجا انجام میدن این بادکش کردنو ؟ هزینش چقده؟

دقیق نمیدونم اما فکر کنم مراکزی که حجامت انجام میدن بادکش  هم میکنن البته حواست باشه جایی بری که حتما معتبر  بهداشتی  و تابلو داشته باشه هزینه ش فکر نکنم زیاد باشه خانوم عموم  خودش برای کمر درد عموم براش میزاشت  اما تبحر میخواد چون باید نواحی رو دقیق بدونی کجا بزاری و سرعت عمل اما برو دنبال مراکز معتبر حجامت انجام میدن

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️