2777
2789
عنوان

زیر اب زنی جاری

1361 بازدید | 22 پست

بچه ها جاریم یه روز درمیون حاله مادر شوهر اینا رو میپرسه اما من باید هرروز بزنگم . تازه اگه مریض باشن باید برم کمک . امل اون فقط میاد میشینه و کارم نمیکنه .قضیه ی کار کردن و به بهونه ی دست درد حل کردم و تلفن نزدنش و اینکه ازش گله نمیشه رو مخمهههه چطوری زیرآبشو بزنم خیلی موزیه 😅😅😅کمکککک؟؟؟؟

زیرابشو بزنی😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر اب جاری رو نزن 

برو رو مخ شوهرت کار کن که ازت توقع نکنه هرروز حال مادرش رو بپرسی و بر ی کمک

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

😐😐😐😞😞😞😞

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

هر روز چی میگی حالا؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من هفته ای ی بار اونم اگه وقت کنم میپرسم ...تعریف خاصی نداریم باهم😐

الان بخاطد دخترم اونا بیشتر زنگ میزنن نه من

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

ببخشید اون موزی نیست 

شما هستین که می خوایین یه خانواده رو نسبت به عروسشون بد کنید.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

به جاریت چیکار داری؟ شما بعضیاتون دردتون چیه؟چتونه؟

خودت مشکل داری با خانواده شوهر بجای حلش میخوای جاریتم مشکل دار کنی؟عرضه داشته باش بدون رفتارای بد مشکلاتتو حل کن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

برو روی خودت کار کن که حسود و زیر آب زن نباشی. کاری هم به جاریت نداشته باش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

احتمالا من جاریت نیستم  منم سال به دوازده ماه نمیرم خونه مادرشوهرم نمیرم شوهرم نمیزاره کار کنم ولی جاریم همسایه ماد ر شوهرممه همه کارارم انجام میده ولی بازم من عزیزترم   چون همیشه دوری و دوستی جواب میده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...