بچه ها جاریم یه روز درمیون حاله مادر شوهر اینا رو میپرسه اما من باید هرروز بزنگم . تازه اگه مریض باشن باید برم کمک . امل اون فقط میاد میشینه و کارم نمیکنه .قضیه ی کار کردن و به بهونه ی دست درد حل کردم و تلفن نزدنش و اینکه ازش گله نمیشه رو مخمهههه چطوری زیرآبشو بزنم خیلی موزیه 😅😅😅کمکککک؟؟؟؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
والا من هفته ای ی بار اونم اگه وقت کنم میپرسم ...تعریف خاصی نداریم باهم😐
الان بخاطد دخترم اونا بیشتر زنگ میزنن نه من
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
برو روی خودت کار کن که حسود و زیر آب زن نباشی. کاری هم به جاریت نداشته باش
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
احتمالا من جاریت نیستم منم سال به دوازده ماه نمیرم خونه مادرشوهرم نمیرم شوهرم نمیزاره کار کنم ولی جاریم همسایه ماد ر شوهرممه همه کارارم انجام میده ولی بازم من عزیزترم چون همیشه دوری و دوستی جواب میده
فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...