2777
2789
عنوان

علائم بارداری .

171 بازدید | 4 پست

من ۲ ام مهر که ۱۱ دوره ام بود امپول hcg زدم و ۲۰ ساعت بعدش اولین اقدامم بود و بعد از اون تا سه روز اقدام کردم . بعد از سه روز از اولین اقدامم درد زیر شکمم شروع شده و گاهی زیاد میشه و گاهی قطع میشه کلا . بیشتر عصرها دارم دردش رو . سینه درد هم ندارم ولی دمای بدنم از بعد اقدام کلا بالاست . به نظرتون ممکنه با وجود درد بازم حامله باشم ؟ کسی اینجوری بوده ؟ چند روز بعد از  hcg میتونم بی بی بزنم که کاذب نشون نده ؟

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

عوارض آمپول هست چون منم زدم این آمپول عوارض داره تا 14 روز بعد آمپول میتونی بی بی چک بزنی قبل اون مثبت کاذب میده

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
عوارض آمپول هست چون منم زدم این آمپول عوارض داره تا 14 روز بعد آمپول میتونی بی بی چک بزنی قبل اون مث ...

ممنون که جواب دادی گلم . به نظرت امکان بارداری هست ؟ من همیشه قبل پریود درد دارم اما این دفعه یه جور دیگه است فرق داره . نمیدونم از آمپوله یا توهم منه یا خبریه

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که جواب دادی گلم . به نظرت امکان بارداری هست ؟ من همیشه قبل پریود درد دارم اما این دفعه یه جور ...

عزیزم ان شالله که بارداری ولی این آمپول هم عوارض خودشو داره حتی پریود به تاخیر میندازه 

ولی یه نصیحیت خودتو اصلا درگیر علایم نکن چون ما خانوما خیلی تحت تاثیر چیزی قرار میگیریم همه چی به خودمون تلقین میکنیم منم خودم از اون دسته آدما برای این میگم 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش