2777
2789
عنوان

تشکیل قلب نی نی ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز گل چه علائمی داری؟؟؟؟

علائم زیادی ندارم  الانم سرما خوردم 🤕🤕

حالت تهوع و بالا اوردن  درد سینه ام کم دارم کلن علائم زیادی ندارم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ای وای. چرا سرما فصل بدیه ااااه

تو خیلی مواظب خودت باش ادم میمیره و زنده میشه...شوهرم سرما خورده بود از اون گرفتم  روزسپی صدبار غر میزنم بهش چرا سرما خوردری😒😒

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره خیلی بده😑ایشالا زود‌ خوب میشی

فدات شم‌ممنون

نه عزیزم  شما علایمت چیه عزیزم؟؟

منم هفت هفته و 3روزمه

سینهام یکم سفت و دردناکن یبوست هم دارم همین

ولی تکرر ادرار ندارم بنظرت مشکلی نیس؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
منم هفت هفته و 3روزمه سینهام یکم سفت و دردناکن یبوست هم دارم همین ولی تکرر ادرار ندارم بنظرت مشکلی ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نیست نگران نباش خدا بزرگه بارداری قبلیتم همین علایم و داشتی؟؟ 

من الان گاهی اوقات زیر دلمم‌درد میگیره ترشحات کم ابکی هم دارم

خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خاله‌ها 😍😍