2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 39 پست

خیلی باید سختی بکشینا

اطرافیانتون رفتن؟

به این اسونیا هم نیست

زن و شوهر باشین واسه بچه پناهندگی میدن ولی یکی دوسال طول میکشه

بعدشم اینکه س.ک.س و اینا یه مدت تو یه اتاق جلو بقیه باید انجام بدیناااا

همه چیتون عمومی میشه

تحمل اینارو داری؟

ممکنه هی شمارو از این کشور به اون کشور بفرستن و اخرش یجا شمارو قبول کنه ها

اینو میتونی تحمل کنی؟

ممکنه تو اون یکی دوسال مث چی بهتون بی ادبی و توهین بشه اینارو باید به جون بخرینا!!

ولی بعدش کسیو میشناسم که بهشون یه خوته با تمام امکانات دولت داده واسشون کار پیدا کرده

الان بچه هم دارن و بازم امکانات بیشتر در اختیارشون قرار دادن

ولی همه اون سختیا که گفتم باید تحمل کنید

حتی شاید بدتر..

شاید اگه از راه قانونی وارد کشوری بشید و یا مدرکی داشته باشید که به درد اون کشور بخوره یا پول هنگفتی داشته باشید که به درد اون کشور بخوره بتونید راحت توی کشور دیگه زندگی کنید اما اگه بخواین از راه پناهندگی اقدام کنید میشید یکی مثل افغانی هایی که به ایران پناهنده شده بودن کسی بهشون کار نمیداد و ارزش براشون قائل نبودن...یکی از آشناهای ما رفت انگلستان انقد پولدار بود که نگو الان هم پولاشو برده همونجا و راحت داره زندگی میکنه اما اگه بدون پول بری کسی تحویلت نمیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باید سختی بکشینا اطرافیانتون رفتن؟ به این اسونیا هم نیست زن و شوهر باشین واسه بچه پناهندگی م ...

من شنیدم اگه متاهل باشی و بچه داشته باشی بهت یه اتاق شخصی میدن

خیلی باید سختی بکشینا اطرافیانتون رفتن؟ به این اسونیا هم نیست زن و شوهر باشین واسه بچه پناهندگی م ...

من شنيدم كه خيلي سخته اما نه اينكه س ك س رو بايد حضوري و عمومي انجام بدي 

مطمئن هستي از اين مسئله

دوستي يك حادثه است    اما جدايي يك قانون
از چه نظر وحشتناکه؟

پناهندگی تا وقتی اجازه اقامت ندن هیچ کاری نمیتونی بکنی ، باید بری تو کمپ زندگی هیچگونه حق شهروندی نداری خودت سرگذشت پناهنده ها رو اینترنت سرچ کن بخون ، ولی اگر مهاجرت کنی بسته به نوع اقامتت یه سری حق و حقوق و بیمه داری و مثل بقیه افراد جامعه زندگی میکنی 

پناهندگی بنظرم خوب نیست.. چون پل های پشت سرت خراب میشه و دیگه نمیتونی برگردی ایران.. فکر همچی رو بکن.. حتی اگه وابستگی نداشته باشی ولی تا اخرعمر که نمیشه برنگردی.. 

دور از جون ممکن یکی از عزیزاتون یه جیزیش بشه.. نباید بتونی بیای؟؟؟؟

من شنیدم اگه متاهل باشی و بچه داشته باشی بهت یه اتاق شخصی میدن

نه عزیزم این حرفا غلطه

به هیشکی اتاق شخصی نمیدن

من میشناسم یه نفرو نابود شدن بیچاره ها تا پناهندگی گرفتن

الان زندگیشون عالییه

ولی من هرگز نمیتونم اون شرایطو تحمل کنم

من شنيدم كه خيلي سخته اما نه اينكه س ك س رو بايد حضوري و عمومي انجام بدي  مطمئن هستي از اين مس ...

ببین واسه اقامت یه اتاق میدن

مثلا ۱۰نفر تو یه اتاق

به مدت مثلا یه سال یا چن ماه

خب یا باید بیخیال نیازت بشی

یا همونجا همه قاطی کارشونو میکنن

اونی که من میشناسم

میگفت همه وسط اتاق کارشونو میکردن و جلو جمع واسشون مهم نبود

ببین واسه اقامت یه اتاق میدن مثلا ۱۰نفر تو یه اتاق به مدت مثلا یه سال یا چن ماه خب یا باید بیخیال ...

از هر كشوري ميتونن باشن يا همشون ايراني هستن

دوستي يك حادثه است    اما جدايي يك قانون