2777
2789
عنوان

دعوای احمقانه

245 بازدید | 5 پست

من بخاطر بارداری کلا بیش از حد عصبی شدم متاسفانه شوهرم اصلا هیچ درکی نداره ، من چون بشدت با مادرم مشکل دارم برای زایمان نمیخوام برم خونشون « میدونم احمقانه ست از الان برای ۷ ماه دیگه بحث کردن»خلاصه آقا گفت بیخود کردی میریم خونه مامان من پس ، گفتم هیچ جا نمیرم فقط خونه خودم ، دیگه شروع کرد تهش هم دعوا شد و فحش ،دیگه دیشب خیلی گریه کردم ، امروزم ترشحم حالت لک خیییییلیییی کمرنگ ، اینم بگم شیاف استفاده میکنم ، چکار کنم نیاز دکتر برم یا خودش خوب میشه ؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم وقتی میدونی کارت اشتباهه براچی از الان تا هفت ماهه اینده داری هم رو اعصاب خودت را میری هم همسرت وازهمه مهمتر بچت والا کسی از دو دقیقه دیگش خبرنداره حالا داری برا هفت ماهه اینده برنامه ریزی میکنی نکن اینکارو بااینکارات خدایی نکرده ب بچت ضرر میرسونی بعدم سعی کن راه دوستی با مادرتو باز کنی هرچقدم ک مادرت بد باشه ولی باز خون همون مادر تو رگای شماس ومطمن باش این رو بچتم تاثیر میگذاره ک فردا روزی انشاالله بدنیا اومد اون رفتاریکه شما با مادرت داشتیو عینن روخودت پیدا میکنه