2821
2789
عنوان

درد زیر شکم

147 بازدید | 22 پست

بچه ها امروز روزی که باید پری بشم هراز گاهی تیر کشیدگی زیر شکم درد بدنمم دماش این ماه بالا بوده  حس میکنم لباسام تنگ شدن  بنظرتون حاملم من دوماهه اقدامم ماه پیش سه روز عقب افتاد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بارداری
0
0%
معمولی
1
100%

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از الان لباس تنگ نمیشه که،من هفته هشتم،هنوز تغییری تو سایز لباسهام ندارم.بیبی چک فقط می تونه کمکت کن ...

فرق داره

من بارداریم ناخواسته بود از2هفتگی حس کردم شلوارم تنگ شده ذوق میکردم که یه ذره دارم چاق میشم خیلی استخونی بودم

تا 8هفته که فهمیدم باردارم

دوباره میسازمت💪

فرق داره من بارداریم ناخواسته بود از2هفتگی حس کردم شلوارم تنگ شده ذوق میکردم که یه ذره دارم چاق میش ...

وای منم میترسم بارداری ناخواسته شده باشم... دیروز بیبی چک زدم منفی بود البته فقط دو روز پری عقب افتاده بوود....

وای منم میترسم بارداری ناخواسته شده باشم... دیروز بیبی چک زدم منفی بود البته فقط دو روز پری عقب افتا ...

منم بی بی چکم منفی شد

از طرفی انگار بلافاصله بعده پری باردارشده بودم

فاصله پری هام هم 40-50روزه بود

به هیچ وجه فکر نمیکردم باردار باشم

دوباره میسازمت💪

منم بی بی چکم منفی شد از طرفی انگار بلافاصله بعده پری باردارشده بودم فاصله پری هام هم 40-50روزه بو ...

من پری هام کاملا منظم بوده.... 27 روزه... ولی خیلی عجیبه این ماه 3روزه عقب افتاده... خیلی نگرانم... جلوگیریمون طبیعی بوده..

من پری هام کاملا منظم بوده.... 27 روزه... ولی خیلی عجیبه این ماه 3روزه عقب افتاده... خیلی نگرانم... ...

پس حتما بی بی چک بذار

من خودم اگه تو این شرایط باردار بشم واقعا دلم نمیخواد نگهش دارم

هرچن از سقط و قهر خدا واقعا میترسم

دوباره میسازمت💪

پس حتما بی بی چک بذار من خودم اگه تو این شرایط باردار بشم واقعا دلم نمیخواد نگهش دارم هرچن از سقط ...

اره باید دوباره بی بی چک بزنم.... من اگه باردار باشم نگه اش میدارم با این که یه بچه زیر یکسالم دارم