2777
2789
عنوان

کمکم میکنید چاق شم؟

163 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها, من لاغرم هر روز دارم لاغرترم میشم, آزمایش و اینام خداشکر چیزی نبود, غذام کم شده و اشتها ندارم, کارمم والا پر تحرگ نیست 

قدم 160 الان که وزن کردم 45 بودم 😢

توروخدا رژیمایه الکی یا قرص و شربت نگید

فقط میتونم فوتت کنم😆

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا  خواهر شوهرم چن وقته یهو انگار بادش کردن فک کنم 15 کیلویی چاق شده فکرمو خیلی مشغول کرده بود اخه اونم خیلی لاغر بود 

امشب مهمونشون بودیم تو یخچال پودر رویالو دیدم😷😐😐

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

چطوری میشه با ورزش چاق شد؟

منم لاغربودم دوسال پیش تااینکه تصمیم گرفتم چاق شم 

ورزش بدنسازی رو شروع کردم وبعدورزش خیلی می‌خوردم چون اصلا اشتها نداشتم قدم ۱۷۰وزنم ۴۸

اما الان ۶۰شدم درحال حاضر باشگاه میرم 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

اونایی که نصف شبی بامزه شدن با یه شب بخیر خوشحالمون کنن 😏😏

بخدا موندم چکار کنم؟ یه مدت بخاطر مشکل پریودم قرص ال دی خوردم چون هورمونی بود چاق شدم انقدر خوشگل و خوش هیکل شدم, الان زشت و بد قواره 😭

یعنی فقط کافیه نهارم از ساعت 2 ظهر بشه 3 ظهر, 1 کیلو کم میکنم 

دوستمون گفتن بالاتر

فقط ورزش

یه جوری چاق میشی که دیگه برگشت پذیر هم نیست،البته چاق که نه خوش فرم میشه بدنت

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓