2821
2789

تو همین صفحه جایی که نوشته ارسال نظر شما اونجا نظرتو بنویس و ارسال کن لازم به اینهمه تاپیک زدن نیست

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه جالب من نمیفهمم چی گفتی قشنگم 

ایشون بلد نیست پست بزاره واسه اینکه جواب بقیه را بده هی تاپیک‌میزنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چه جالب من نمیفهمم چی گفتی قشنگم 

عزیزم ۲تا تاپیک قبلیشو بخون متوجه میشی💋❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ایشون بلد نیست پست بزاره واسه اینکه جواب بقیه را بده هی تاپیک‌میزنه

آهااان

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزیزم ۲تا تاپیک قبلیشو بخون متوجه میشی💋❤

ممنون گل گلی متوجه شدم 😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ممنون گل گلی متوجه شدم 😘

فدات عزیزدلم❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

عزیزم ببین یه جایی کنار همین تاپیک نوشته 

+اظهار نظر 

اونو بزن و جواب ما رو همینجا بده

بچه ها لطفا به تاپیکای منم سربزنین