2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست
من تاپیکهای قبلی تون رو خوندم چطوری که شوهرتون هرسال بهت خیانت میکنه هر دفعه هم تاپیک خیانت میزنی می ...

اگر به جای وقت گذاشتن رو تاپیک قبلی این تاپیک رو با دقت میخوندی متعجب نمیشدی ...

نمیتونی از رو اسم و فامیل اون خانم یجوری پیداش کنی حداقل ببینی چند سالشه؟ به نظرم  سنش مسئله مه ...

عزیزم شوهرم گفت واسه کار بوده  و ی پ ی ان میخواسته بخره...نه این وی پ ی ان ها ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت ببین اون تاریخی که اون خانمه میگه شوهرت خونه بوده یا جایی رفته؟؟؟ بههت گفته که کجامیره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
استارتر به نظرم خیلی دوستانه بشین با شوهرت صحبت کن و راجع به تلفن اون خانوم هم بگو، بگو که حس بدی دا ...

با شوهرم صحبت کنم به نطرت به نتیجه میرسم...نمیپیچونه...مردا خوب بلرن ماست مالی کنن...میترسم اینجوری روشم باز شه بگه اینو فهمید کاری نکرد پس ادامه بده

این وسط یه چیزی درست نیست  اون زنه که حاملس عجیبه . مطمینی راست میگه

قبل از اینکه اینارو بگه من نسبت به اون شب و اون پولای واریزی حس خوبی نداشتم... ولی این خانوم رو هم نمیشناسم کاملا فقط زن همکار شوهرم...اونم همکاری که ۴ ماهه اومده پیش شوهرم 

قبل از اینکه اینارو بگه من نسبت به اون شب و اون پولای واریزی حس خوبی نداشتم... ولی این خانوم رو هم ن ...

زن همکار شوهرتون چطوری به شماگفت منظورم رفت وآمد داریدوشمارتون روخانومه دارن؟

زن همکار شوهرتون چطوری به شماگفت منظورم رفت وآمد داریدوشمارتون روخانومه دارن؟

نه رفت و امد نداریم و حتی اصلا ندیدمش اما شوهرش خیلی میپیچوندش و چون پیش شوهر من کار میکرد وقتی شوهرش جوابشو نمیداد به شوهر من زنگ میزد که ببینه کجاست و اینکه چون من زبان ایتالیایی تدریس میکنم شماره منو گرفته بود از شوهرم قبلا ولی تو این مدت ندیدمش دو سه بار تلفنی فقط ...

عزیزم شوهرم گفت واسه کار بوده  و ی پ ی ان میخواسته بخره...نه این وی پ ی ان ها ...

پس زیر نظر بگیرش. ای کاش بهش نمیگفتی اگه خدایی نکرده چیزی باشه الان حواسشو بیشتر جمع میکنه. همون موقع که گفت میپرسیدی ساعت 2 شب چجور کاری بوده که ....  هر چی هم کاری باشه دیگه نصف شب که نمیشه. قبلا کاری کرده شک کنی؟

پس زیر نظر بگیرش. ای کاش بهش نمیگفتی اگه خدایی نکرده چیزی باشه الان حواسشو بیشتر جمع میکنه. همون موق ...

نه واقعا چیز خاصی ندیدم ازش...در مورد این قضیه چیزی بهش نگفتم هنوز...نمیدونم چیکار باید بکنم