2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم پولدارم نیست واقعا ولی کلا ولخرجه...

ببین چون ازدواج دومته شما باید پخته تر عمل کنی. اصلا عجله نکن و شوهرت و زیر نظر بگیر. میدونم الان عصبانی و دلگیری اما به این فکر کن که شاید یه رفتار عجولانه ای تو باعث بهم خوردن زندگیت بشه. یکم صبوری کن و اینم در نظر بگیر وه حس ما خانوما ها اکثرا درست میگه. هرجا حس بدی داشتی پیگیری کن و از ماجرا مطمئن شو...

❤👬❤

بنظرم به شوهرت رک و راست بگو که بهت تلفن شده ازش توضیح بخواه با توجه به گذشتت و مورد همسر قبلیت ازش بخواه بهت ثابت کنه ، از طریق پلیسم پیگیر باش اگه اون خانم مزاحم بوده ، خواسته زندگیتو بهم بریزه مجازات بشه ، ما زنا نمیتونیم با شک زندگی کنیم بعد تکلیفتو مشخص کن 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

استارتر به نظرم خیلی دوستانه بشین با شوهرت صحبت کن و راجع به تلفن اون خانوم هم بگو، بگو که حس بدی داری و ذهنت مشغوله، اگه دروغ باشه خودش اون خانومو می نشونه سر جاش، اگر نه هم بالاخره از رفتارش میشه فهمید راست و دروغشو، و اقلا بذار میدونه که همیشه یه جوری کاراش بالخره لو میره، ولی فقط دقت کن که اصلا جنگ و دعوا راه ننداز، فقط باهاش درد و دل کن همین

در ضمک خانومایی که میدونن شوهراشون خیانت می کنن و بی خیالن میدونید ممکنه چه درد و مرضایی از اون زنای همه جایی و متعاقبا از طریق شوهرتون به شما منتقل میشه؟؟؟!!!! میدونم خیلی سخته ولی بخدا ادم یبار زندگی می کنه چرا باید سوخت و ساخت!!!

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹

نمیتونی از رو اسم و فامیل اون خانم یجوری پیداش کنی حداقل ببینی چند سالشه؟ به نظرم  سنش مسئله مهمیه که یچیزایی مشخص شه. دقیق یکی در بیاد که مث خودت جوون باشه خب آدم بیشتر مشکوک میشه. ولی یهو دیدی طرف 40،50 سالشه خب دیگه مشخص میشه مشتری کاری بوده. بعد از شوهرت نپرسیدی چرا همه پولو یجا نریخته؟  یا اصلا کار اون زن چی بوده که پول ریخته؟

اینو قبول دارم ...خود این زنم گفت من فکر نمیکردم شوهر اینکارو بکنه...اما واسه اینکه خودم از قبل نسبت ...

بی خیال نشو عزیزم .ولی عجولانه هیچ کاری نکن که امکان اشتباه کردن توش باشه .سعی کن آروم بشی بعد درست ترین فکر رو بکن .متاسفانه خیلی خیانت زیاد شده و جالب اینجاست که براشون موجه هم هست .

✔️ خبرنگار 
نگران حال مامان بابا میشم باور کن اصلا نمیخوام اونا دیگه تو دلواپسی بیفتن...خیلی اذیت شدن به خاطر قب ...

چرا غصه میخوری. الان که چیزی ثابت نشده. ایشالا چیزی هم نیست. باور کن اصلا با عقل جور در نمیاد مرد زن دار همچین کاری کنه. این کار که پول بدن واسه کسیه که به خانم دسترسی نداره. مگه عقلش کمه واسه ی شب هم موقعیتشو به خطر بندازه و هم کلی هزینه کنه

چون نت نداشتم و اینکه فکر نمیکنم این مسئله مهمی باشه که چرا همون موقع نزدم...اگر هم نت داشتم قطعا نم ...

من تاپیکهای قبلی تون رو خوندم چطوری که شوهرتون هرسال بهت خیانت میکنه هر دفعه هم تاپیک خیانت میزنی میگی برم مشاوریانه ؟؟؟؟جای تعجبه برام !!!!!

من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
من تاپیکهای قبلی تون رو خوندم چطوری که شوهرتون هرسال بهت خیانت میکنه هر دفعه هم تاپیک خیانت میزنی می ...

از اون آقا جدا شده و ازدواج دومشه

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)