2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست
بنظر من چند روز تعقیبش کن ،مدام گوشیشو چک کن یا اگه میتونی تلگرامشو رو گوشیت نصب کن

تلگرامش کلا رو آیپد و گوشی خودشه که آیپد همیشه خونست و اینکه تو گوشیش هیچی پیدا نمیشه هیچوقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با پرینت حساب چیزی ثابت نمیشه تو برنامه اپ گوشیش تراکنشها هست دیگه همونه دیگه

خب شماره حساب اون زنه که میگه کاری بوده رو از دفترس بیاره.چی می‌دونم قاطی کردم خیلی ناراحت شدم واست

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
حرف هرکسیو باور نکن. بعضیا سر حسودی یا هرچیزی میخوان زندگی آدمو بهم بریزن

اینو قبول دارم ...خود این زنم گفت من فکر نمیکردم شوهر اینکارو بکنه...اما واسه اینکه خودم از قبل نسبت به همون شب مشکوک بودن نمیتونم بیخیال حرفش بشم

فکر نکنم بشه ...بانک که همینطوری اطلاعات مشتریشو نمیده...منم که صاحب حساب نیستم شوهرمه ولی اس ام اس ...

چطور از اس ام اس فهميدى واسه يه خانم پول ريخته خب فقط مبلغ رو ميزنه اسم طرف رو كه نميزنه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بعدش که اومد خونه تو اپلیکیشن آپ قسمت تراکنشهاش فهمیدم

آهان 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖