2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست
عزیزم شوهرم واقعا وقتی پول دستش هست بیشترش رو تا الان واسه من خرج میکنه...کلا ادم ولخرجیه...کلا خودش ...

بازم میگم عزیز دلم دروغ اصلا باعقل جوردرنمیاداینایایه مشکلی باشوهرت دارن یابه رابطه شماحسودی میکنن  باورنکن بچسب به زندگیت بعدم یادت نره همیشه خودت واولویت قراربده انشاالله خدابه دلت ارامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ۳ تومن میشه خب ببینید ۳ تا زن بودن یعنی هر مرد با ۳ تازن سک س داشته گروپی نفری یه تومن اب خور ...

عمرا مردای ایرانی عرضه ندارن با سه تا زن باشن 😂اونم تو یه شب 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اره عزیزم ۴تا ۵۰۰ تومن فکر کنم ۴۰۰ تومن و ۲۰۰ تومن جمعا ۳تومن تمام اینا هم به فاصله ۱ یا ۲ دقیقه ای ...

به ی حساب؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
اخه چرا خرد خرد ریختن؟ میتونی از طریق همون شماره حساب خانم و از طریق بانک پیگیری کنی ؟

فکر نکنم بشه ...بانک که همینطوری اطلاعات مشتریشو نمیده...منم که صاحب حساب نیستم شوهرمه ولی اس ام اس رو خط من میاد

خب چرا واضح بهش نمیگی که واست ثابت کنه؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
کلا من ادم حساسیم و خیلی زنگ میزنم بهش ازین کارم خسته شده ... چیز خاصی ندیدم ...

استارتر من نمیدونم واقعا شوهرت کاری کرده یا نه اما فقط یه چیزو میدونم ، هرگز با تلفن و حرف یه غریبه زندگیتو خراب نکن. اگه من جات بودم جریانو به شوهرم میگفتم و میگفتم بهم ثابت کنه اون خانم که پول به حسابش رفته مربوط به کارش بوده ، اگه مربوط به کار باشه قطعا قابل اثبات هست

در اینکه ۳تومن رو شوهرم داده واسم تعجب اور نیست چون کلا همین مدلیه خرج کردنش که یه وقتایی من حرص میخورم...کلا پول تو جیبش باشه همه چیزو اون حساب میکنه واسه همین عادیه این موضوع واسم

هممممم،خب من همونجوری ک حرف میزنم تایپ میکنم، توحرف زدنم هم ی مکثی میکنم، عادته ببخشید دیگه

اَاَاَاَاَاَخخخ باشه...خاهشا از این ب بعد هر جا خواستی منو ریپلایم کنی نگو همممممممممممم

استارتر من نمیدونم واقعا شوهرت کاری کرده یا نه اما فقط یه چیزو میدونم ، هرگز با تلفن و حرف یه غریبه ...

آره منم موافقم باید به شوهرش بگه بره پرینت حساب بگیره بهش ثابت کنه حرف اون زنم به شوهرش بگه که با اون مرد که به زنه گفته رودررو کنن

استارتر من نمیدونم واقعا شوهرت کاری کرده یا نه اما فقط یه چیزو میدونم ، هرگز با تلفن و حرف یه غریبه ...

من همون شب که ازش سوال کردم گفت مربوط به کارمه و گفتم باید ثابت کنی گفت باشه ولی بعدش گفت ثابت نمیکنم باید حرفمو منو قبول کنی ...این موضوع مال دوروز بعد پول ریختنه