2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست
عزیزم شوهرم واقعا وقتی پول دستش هست بیشترش رو تا الان واسه من خرج میکنه...کلا ادم ولخرجیه...کلا خودش ...

بابا زن نیاوردن میگم 

دوتا دوستش برعلیهش داستان چیدن میخوان زندگیشو بپاچن 

قبلا ازش خیانت دیدی؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر میگید سه میلیون یهو از حساب شوهرتون کم نشده ؟ خورد خورد همون شب ؟

اره عزیزم ۴تا ۵۰۰ تومن فکر کنم ۴۰۰ تومن و ۲۰۰ تومن جمعا ۳تومن تمام اینا هم به فاصله ۱ یا ۲ دقیقه ای زده شده 

اخه کدوم مردیو دیدی بره سه تا زن بلند کنه ببره تو دفتر بعد خودشم بهشون دست نزنه بره به زن طرفم بگه

بعدم مگه نمیگی صدای دوستاش میومد تا سه اونجا بودن؟ این زنه چجوری میگه زنارو تحویل شوهرت دادن و رفتن؟ دروغ میگه بابا 

بعدم شوهرت مگه شیخ عربه؟ سه تا؟ 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم شوهرم واقعا وقتی پول دستش هست بیشترش رو تا الان واسه من خرج میکنه...کلا ادم ولخرجیه...کلا خودش ...

من جات بودم به شوهرم میگفتم بعدش پرینت حسابشو بگیر ببین اون زنه اسمش چیه .تو شک زندگی کردن سخته

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
همممم،نظر شما اینه، ب جای خودش هم محترمه نظرتون ولی حد و حدود خیانت رو باید شریک زندگیتون واستون مش ...

والا من شریک زندگیمو تو نی نی سایت ببینم با تیر شکارش میکنم جناب پدر 

شمام موفق باشین

اره عزیزم ۴تا ۵۰۰ تومن فکر کنم ۴۰۰ تومن و ۲۰۰ تومن جمعا ۳تومن تمام اینا هم به فاصله ۱ یا ۲ دقیقه ای ...

اخه چرا خرد خرد ریختن؟

میتونی از طریق همون شماره حساب خانم و از طریق بانک پیگیری کنی ؟

بابا زن نیاوردن میگم  دوتا دوستش برعلیهش داستان چیدن میخوان زندگیشو بپاچن  قبلا ازش خیان ...

کلا من ادم حساسیم و خیلی زنگ میزنم بهش ازین کارم خسته شده ... چیز خاصی ندیدم ...

استارتر فک کنم شما ی کم وسواس پیدا کردی، اون خانوم هم در جریانه و داره سواستفاده میکنه. بیخودی زندگیتو با حرف دیگران خراب نکن. شما خودتم میدونی خیانتی در کار نیست ولی چون تجربه تلخی داری افکار منفی میان سراغت. پس بیخیال، زندگیتو بکن