2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کلیپایی که تلگرامم میادو ندیدی؟ س ۱۰۰ گروپ ۶۰۰ 😐تو یوتوب پره  زنا سوار ماشین میشن طرف ی ...

خوبی ؟نه من کلیپ اینجوری نمیبینم  شما خودت توضیح میدی من که چیزی نگفتم شما تاکید داری قیمت این نیست 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
مگه کلیپایی که تلگرامم میادو ندیدی؟ س ۱۰۰ گروپ ۶۰۰ 😐تو یوتوب پره  زنا سوار ماشین میشن طرف ی ...

وای ننه فقط اخرش😂😂😂

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
همون پسره که شماره اون دخترارو داده به شوهرم اومده به زن این گفته...و گعته من و سوهر تو اونشب نموندی ...

یعنی شوهر شما ترتیب سه تاشونو باهم داده؟واسه همین سه ملیون داده؟ عزیزم باور میکنی؟😐اخه کدوم مردی میاد رفیقشو بفروشه به زن طرف بگه؟همش نقشست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
وای ننه فقط اخرش😂😂😂

والا بخدا 😐😂دوتای اولی نیستیم لابود اخریم دیگه😐😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
والا بخدا 😐😂دوتای اولی نیستیم لابود اخریم دیگه😐😂

دورازجوووون😗

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
وای ننه فقط اخرش😂😂😂

بخدا من اصلا اسم نبردم به خودش گرفت جالب امضاش میگه ریپلای نکن اگه ... هستی 😂😂به خودشون شک دارن

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
عزیزم این ازدواج دوم منه 

عزیز دلم اینطوری که من متوجه شدم میخوای زندگی کنی ونمیخوای زندگیت ازهم بپاشه پس پیگیراین مسئله نشوحتمابایه مشاوره خودت صحبت کن که به بهترشدن رابطتت کمک کنه یه چیزی که من اززندگی یادگرفتم اینکه هیچ وقت هیچ زنی نبایددلسوزشوهرش باشه وبفکرپول جمع کردن واسه شوهرباشه بجاش اولویت اول زندگیت خودت باش باسیاست پول ازشوهرت بگیرتامیتونی برای لباس وارایش وتفریح خودت خرج کن بهتریناروبرای خودت بگیرنزارجیب شوهرت پرباشه حتمایه مهارت وشغلی یادبگیر که ممکن دراینده بدرت بخوره