2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 11036 بازدید | 302 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش خودم هم شک کردم ولی دقیقا یادم اومد که اونشب شوهرم منو پیچوند ...یک هفته واسه کارش مجبور بود شرکت باشه کارش مالیه...اون شب هم ساعت دو نصفه شب بود که اس ام اس پولا اومد واسه همین کنجکاو شدم وقتی اومد خونه چک کردم دیدم به حساب زنه...خلاصه که تا ساعت ۳و نیم نصفه شب باهم در ارتباط بودیم بعد گفت بخواب کار داریم من حس کردم صدای زن شنیدم که گفت بچه ها دران مسخره بازی در میارن واسه همین شک دارم خیلی

رفاقتی گفته بذارین من حساب کنم 😐

اخه مردا انقدر شنقل نیستن که سه تومن خرج س ک س دوستشونم بدن😐بعدم معمولا اینجور پولارو دستی میدن به حساب واریز نمیکنن که 😂 اخه سه تومن؟ بخدا سه تومن نیست😂حالا من زنما ولی میدونم تو ترکیه و گرجستانم بری شبی انقدر نیست 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

عزیزم من تاپیکای قبلت دیدم شوهرت که خیلی بهت خیانت کرده این اولین بارش نیست اگه شرایطش داری جدا شو بنظرم موندن پای همچین زندگی تلف کردن عمر

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تو این وضع گرونی الکسیس به یه تومنم راضیه 😂😂 الکی نرخشو نبرین بالا همین شماها هستین که جو میدین قی ...

😂😂😂😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بهش بگو احمق واسه الکسیسم جانی سینز با اون ابهتش حاضر نیست سه تومن بده اخ چه مرگت بود

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜