2777
2789
عنوان

خیانت

11036 بازدید | 302 پست

بچه ها کمکم کنید ...

دوروزه فهمیدم شوهرم خیانت کرده بهم حالم بده

شوهرم ادعا میکنه عاشقمه و همیشه هم محبت میکنه...از نطر حنسی فعاله و بهگفته خودش کاملا از س ک س با من راضیه...هفته پیش متوجهدشدم ۳میلیون از حسابش کم شده البته مبلغ ۵۰۰ و ۴۰۰ با فاصله زمانی ۲دقیقه جمعا ۳تومن و به حساب یه زن که گفت واسه کارم بوده باور کردم...

۲روز پیش خانوم همکار شوهرم تماس گرفت و گفت همسرم و دوستاش ۳تا خانوم اوردن ۱شب دفتر و ۳تومن هم خرج کردن...بهم گفت من جای تو بودم جدا میشدم خودش چون حامله ست ...واقعا داعون شدم اصلا باورم نمیشه..به نطرتون الان چه کار کنم؟به شوهرم بگم اول یا برم مشاور ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور از 2 روز پیش تاپیک نزده بودین؟

بزنه....میگین بهت خیانت شده اومدی نی نی سایت.....نزنه اینجوری

خداااااا

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

حسابی گوش مالیش بدین

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه حسی بهم میگه زنه داره دروغ میگه 

نمیدونم چرا 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩