2777
2789
من نمیدونم شما چرا با جاری انقد مشکل دارین والا به خدا منم یه دونه جاری دارم که عین دو تا خواهر میمو ...

من دوتادارم..۷ساله بهم دیگه ازگل نازکتر نگفتیم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم شما چرا با جاری انقد مشکل دارین والا به خدا منم یه دونه جاری دارم که عین دو تا خواهر میمو ...

منم اولش همینجوری بودم خ هواشو داشتم گذاشت تو کاسمون

منم اولش همینجوری بودم خ هواشو داشتم گذاشت تو کاسمون

خب اگه از دستش دلخور بودی راحت میرفتی باهاش حرف میزدی تا دیگه کینه ایی تو دلتون نباشه

دو تا عشقای زندگی من همسرم و پسرم
خب اگه از دستش دلخور بودی راحت میرفتی باهاش حرف میزدی تا دیگه کینه ایی تو دلتون نباشه

الان نزدیک به دوسال هست با هم قهریم مادر شوهرم چند بار  مثلا اشتیمون داده اما نمیدونم چرا هنوز دلم باهاش صاف نمیشه   قهرمون هم سر بچه ها بود  اخه پسرش دست بزن داره    مادره هم به جای اینکه به بچه بگه نزن واینا میگه خب  پسر منم اینجوریه دیگه خودتون حواستون به بچه هاتون باشه

الان نزدیک به دوسال هست با هم قهریم مادر شوهرم چند بار  مثلا اشتیمون داده اما نمیدونم چرا هنوز ...

ولی قهر کردن چیزی رو حل نمی کنه دوست عزیزم

دو تا عشقای زندگی من همسرم و پسرم
2790
2778
2791
2779
2792