2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر پولتو نیاز فوری داری هرچه زودتر بفروش ولی اگر احتیاج نداری اصلا نفروش مطمئن باش این نوسانات دوره ایه

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

چرا همش فکر خرید و فروش طلا هستید

من کلی طلا دارم یکبار هم به فکر فروشش نبودم که بخوام سود کنم.

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
چرا همش فکر خرید و فروش طلا هستید من کلی طلا دارم یکبار هم به فکر فروشش نبودم که بخوام سود کنم.

چون بیشتر به عنوان سرمایه گذاری طلا میخرن یا وقتی لازمه مجبوری بفروشی من خودم دوبار هر دفعه 60-70گرم فروختم دوباره خریدم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
چون بیشتر به عنوان سرمایه گذاری طلا میخرن یا وقتی لازمه مجبوری بفروشی من خودم دوبار هر دفعه 60-70گرم ...

راست میگی. بعضا آدم مجبوره.

ولی تو شرایط اقتصادی به هم ریخته خیلی ریسکه. باید وایسی اوضاع اروم بشه. الان چند ماهه کار همه شده خرید و فروش طلا.

که اقتصاد بیشتر بهم میریزه

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞