کیاعکس بی بی چکشون رودارن؟؟بیاین عکساشونوبزارین تاهمه لبخندب لبامون بیادوشادبشیم
چقدرقشنگه اون لحظه😍
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
منم ۲۸ موعد پریمه برام دعا کنید... خانما از کی برم اقدام خوبه؟؟ من دوره هام سی روزس و طبق محاسبات تقویم تخمک گذاری دانشنامه فرزند ۱۳ مهر روز تخمک گذاریمه شما نظرتون چیه؟؟
چقدرحس خوبیه بی بی چک مثبت ایشاالله بحق علی اصغرامام حسین برای همه ما منتظرا این لحظه هرچه زودتر رقم بخوره
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
من انشاالله بخوام بعد از عید اقدام کنم، از الان باید برم دکتر؟؟اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
از الان زوده سه ماه زودتر برو یه آزمایش کلی برات بنویس اگه بدنت کمبود ویتامینی داره دارو استفاده کنی، کسی هم برای تعیین جنسیت بخواد دوتا سه ماه قبل اقدام بره کافیه
منم ۲۸ موعد پریمه برام دعا کنید... خانما از کی برم اقدام خوبه؟؟ من دوره هام سی روزس و طبق محاسبات تق ...
بنظرم ک هروقت تونستی برواقدام این چیزاروول کن
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
من انشاالله بخوام بعد از عید اقدام کنم، از الان باید برم دکتر؟؟اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
وای جونم چ واضح وزیبا😍 خدابرات حفظش کنه
بله زودتر برو حداقل سه ماه قبلش
بله زودتر برو حداقل سه ماه قبلش ان شاءالله زودنتیجه بگیری