2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 100 پست

منم ۲۸ موعد پریمه برام دعا کنید... خانما از کی برم اقدام خوبه؟؟ من دوره هام سی روزس و طبق محاسبات تقویم تخمک گذاری دانشنامه فرزند ۱۳ مهر روز تخمک گذاریمه شما نظرتون چیه؟؟

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم اون ماه مثبت شد ولی سقط شد 😢😢

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

چقدرحس خوبیه بی بی چک مثبت ایشاالله بحق علی اصغرامام حسین برای همه ما منتظرا این لحظه هرچه زودتر رقم بخوره

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
من انشاالله بخوام بعد از عید اقدام کنم، از الان باید برم دکتر؟؟اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

از الان زوده سه ماه زودتر برو یه آزمایش کلی برات بنویس اگه بدنت کمبود ویتامینی داره دارو استفاده کنی، کسی هم برای تعیین جنسیت بخواد دوتا سه ماه قبل اقدام بره کافیه

منم ۲۸ موعد پریمه برام دعا کنید... خانما از کی برم اقدام خوبه؟؟ من دوره هام سی روزس و طبق محاسبات تق ...

بنظرم ک هروقت تونستی برواقدام این چیزاروول کن

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
من انشاالله بخوام بعد از عید اقدام کنم، از الان باید برم دکتر؟؟اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

وای جونم چ واضح وزیبا😍 خدابرات حفظش کنه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

بله زودتر برو حداقل سه ماه قبلش

بله زودتر برو حداقل سه ماه قبلش ان شاءالله زودنتیجه بگیری