2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان شما هیچ مشکلی نداری، اگه دوسش داری و مطمینی باهاش خوشبخت میشی جلوی خانواده ات وایسا . اینکه دیگه تردید نداره

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بهشون بگو عمرا پیدا بشه یه پسر همه چی تموم .

حالا دوست دارن وضعیت مالیش خوب باشه ولی کدوم موردش خوب نباشه ؟ اخلاق؟ قیافه؟ خانواده ؟ تحصیلات ؟ فرهنگ ؟ 

کدومش مهم نیست براشون؟ 

به نظر من ثروتش کم باشه ارجحه به کمبود بقیه خصوصیاتش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
كاش انقد راحت بود.

چیش سخته دقیقن؟ عزیزم شما اگه به این شرایط میگی سخت بعدا تو زندگیت چکار میخوای کنی؟؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
چیش سخته دقیقن؟ عزیزم شما اگه به این شرایط میگی سخت بعدا تو زندگیت چکار میخوای کنی؟؟

به قرآن بزرگش نميكنم ولي من انقد خانوادم خوب بودن كه واقعا روم نميشه تو روشون وايسم...تروخدا دعا كنيد خدا كمك كنه يا زودتر درست بشه كاراش يا صبر من زياد بشه

به قرآن بزرگش نميكنم ولي من انقد خانوادم خوب بودن كه واقعا روم نميشه تو روشون وايسم...تروخدا دع ...

اگه میدونی میتونه خوشبختت کنه و ارزش جنگیدن داره پس برا به دست اوردنش بجنگ

ولی نه با داد و بیداد با متانت هرکی میاد خواستگاریت بگو دلم باش نبود.منم دقیقا مثل تو نمیتونستم تو روی خانوادم واستم و منتظر بودم اونا خودشون نظر بدن و بگم آره یا نه...ولی با این تفاوت که اونی که دوستش داشتم اصلا کسی نبود که ارزش جنگیدن داشته باشه..الانم خداروشکر از ازدواجم که یه جورایی بابام جواب بله رو گفت!! راضیم

ولی تو در مورد خواستگارات بشین با مامانت حرف بزن بگو نمیدونم چرا هر کی میاد اصلا ازشون خوشم نمیاد...بگو مامان میترسم هیچچ وقت نتونم با کسی ازدواج کنم..تا اینکه اون آقا بیاد خواستگاریت و بگو خجالت میکشم بگم ولی عجیب به دلم نشست بعید میبینم کسی دیگه  بیاد و من قبولش کنم..

اگه واقعا دوستت داشته باشه باید اونم تمام سعیشو کنه باید چند بار تنهایی بیاد خواستگاریت و خودشو جلو خانوادت شیرین کنه مطمئن باش بدونه گفتنه تو راضی میشن

چی میگی تو😤😤😤😤