2777
2789
عنوان

بعد از زایمان...

150 بازدید | 15 پست

سلام شبتون خوش

۲۲روزه زایمان کردم زایمان دومم هست دوتا زایمانمم بخیه خوردم زایمان اولم زود خوب شدم اصلا بعد زایمان حس نمیکردم واژنم تغیر کرده باشه اما این زایمانم همش حس میکنم واژنم تغییر کرده همش نگرانم که مثل قبل زایمان نشه خودم همچین حسی دارم تا چند روز پیش همش نگران شکمم بودم که بزرگ بود هنوز که اون مثل قبل شد ولی هنوزم روی شکمم پوستش تیره اس رنگش واژنمم از یه طرف چند روز طول میکشه به حالت قبل برگرده اصلا برمیگرده؟؟جراحی هم نمیتونم بکنم ..چکار کنم که مثل قبل شه؟کسی بوده بعد زایمان دومش باز مثل قبل شه؟

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بیست وچهارروزه زایمان طبیعی کردم زایمان دومم اتفاقا منم واژنم حس میکنم گشاد سده حالم ازش بهم میخ ...

چه بد منم مثل شما همین حسو دارم متاسفانه شرایط جراحی هم ندارم

من دومی درشت تربود بچم اما بخیه هام زودتر خوب شد چون اصلا آب نزدم تا ده روز وسستشو هم ندادم زودترخشک شدن اولی یکسره بابتادین شستم عفونت کرد اما ابن بارخیلی زود تدمیم شداما احساس بدی دارم واسه شکلش گوشتادی توش دیده میشن هرروز آینه بدستم 

من دومی درشت تربود بچم اما بخیه هام زودتر خوب شد چون اصلا آب نزدم تا ده روز وسستشو هم ندادم زودترخشک ...

واااای چنان زدم زیر خنده 😁😁😁😂😂😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
من دومی درشت تربود بچم اما بخیه هام زودتر خوب شد چون اصلا آب نزدم تا ده روز وسستشو هم ندادم زودترخشک ...

وای دقیقا منم همینم دارم دیوونه میشم 

چطور جرئت میکنیدنگاش کنید

من تا۳۰روزنگاش نکردم براشستنشم بااکراه یکم دست میزدم

ولش کنیدبعدچندروزمیبینیدهمونه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.