2777
2789
عنوان

برم خارج یا نه؟

373 بازدید | 18 پست

دوستان من ۲۴ سالمه  من یکی از شهرستانهای استان فارس زندگی میکنم یک شهرر فوقعاده کوووچیک داداشمم بجنورده استاده زبانه و پنج تا زبان بلده عقد هست نامزدشم اونجا پیشش زندگی میکنه اونم معلم زبانه هشت ساله اونجا هستن و  شاید سالی یکبار بیان اینجا خلاصه داداشم فعلا سربازه تاجند ماه دیگه سربازیش تموم میشه میخوادبعد از سربازیش یا بره آلمان یا بره تهران منم ی دختر شیطونم ک روحیاتم جوریه زیاد با درس جور نیستم یعنی دختر درس خونی نیستم فوق دیپلم کامپیوترم ک همونم کشکی گرفتم دیگه ن هیچ حرفه ای بلدم ن هیچ چیزی میدونم از زبان خلاصه داداشم بمن گیر داده ک برم پیشش اونجا باهام کار کنه منوبفرسته یا همون دانشگاه دولتی تو تهران یا ببرتم خارج اینم بگم من فوقعلاده ادم وابسته ای هستم یک روز از مادرم جدا باشم حالم خرااابه ولی از طرفی هم خانوادم هم داداشم اصرار دارن ک من برم بنظرتون من برم اونجا توی شهر غریب و داداشم با من کار کنه تا برا خودم کسی بشم و ببرتم خارج یا همینجا پیش مادرم بمونم توی ی شهر کوچیک و همینجا برم دانشگاه ازاد و زندگیمو سر کنم؟(لطفا روحیاتمم در نظر بگیرین اینکه خیلی ادم وابسته ای هستم ب مادرم و خانوادم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باتوجه ب روحیاتت بمون همونجا پیش مادرت 

ولی اگه من بودم میرفتم خارج چون موقعیت و ایندم برام مهمتره از وابستگیم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

خب میخای بمونی خونه بیکار و بی حرفه که تهش چی بشه؟ عروست کنن؟ برو دیگه، حالا اگه دیدی دلت تنگ میشه خارج نرو، برو یه کم باهات کار کنه دانشگاه بری حداقل

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

من اگه موقعیتشو داشته باشم که از ایران برم و جای پیشرفت داشته باشم اصلا شک نمیکنم به فکر ایندت باش

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ