2777
2789
عنوان

بعد اززایمان

142 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بعد از زایمان باید چه چیزهایی بخوریم و چه چیزهایی نخوریم که هم خودمون توانمند بشیم هم بچه زردی نگیره؟سر بچه اولم خیلی اذیت شدم چون بد غذا هستم مثلا مامانم جیگر یا گوشت رو کباب میکرد میگفت بخور ولی چون خوب کباب نمیکرد نمیتونستم بخورم میگفت اگه زیاد کباب بشه مذیتش از بین میره منم حالم بهم میخورد و نمیتونستم اون طوری استفاده کنم .اصلا این کار درسته که گوشت و جیگر و خوب نمیپختن میگفتن بخور؟

این نیز بگذرد

سعی کن گرمی نخوری بچه زردی نمیگیره 

گوشت و جگر هم باید خوب پخته بشه ولی نه زیاد که خشک بشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

طب سنتی که میگه اصلا جگر وکباب نخورین ده روز، کاچی بخور، مایعات فراوان، برنج نخور اصلا، ماهیچه ساده بپز مدام بخور حتی شده آب خالیش رو تا قوت بگیری شیرت زیاد میشه، تا اجازه غذا خوردن داد دکتر هفت تا خرما بخور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اوایل ماه نهم عرق کاسنی تخم شربتی و خاکشیر بخور که بجه ات زردی نگیره گرمیجات کمتر بخور ماه آخر ولی خرما و عسل بخور .

بعد زابمانت بابمیوه طبیعی اب هوهویج . کاچی . سوپ . ابگوشت گردن و ماهیچه بدون حبوبات . بهترین غذاست . حتما هر روز سوپ جو بخور با مرغ یا گوشت بپز .

کباب و جگر باعث یبوست میشه . گوشت قرنز خیلی مفیده ولی آبگوشتی بخوری بهتره .مایعات زیاد بخور . .

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
نظرتون در مورد کره حیوانی چیه ؟گرمی نداره؟

نه نداره خوبه بعد از رایمانت بخور اگه اضافه وزن نداری . هم برای شیرت خوبه هم خودت

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست