2777
2789
عنوان

کباب تابه ای

256 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها میگم کباب تابه ای رو چیکتر کنم که تا اخر اب دار بمونه از من اولش با ابش میپزه بعد زعفرون دم کشیده میزنم یجورایی اخرش سرخ میشه ولی حالا چون هممون مریضیم نمیخام بو بهمون بخوره چیکار کنم هم خوشمزه شه هم ابدار من خودم گوجه رو جدا سرخ میکنم الان گوجه بزارم روش اب میندازه چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوشت چرخ کرده رو با دوتاپیاز چرخ میکنم نمک زردوچوبه فلفل سیاه بعد کف تابه پهن میکنم باچنگال خط میندازم جداشه بعد میزارم میپزه اب میندازه ابشم خشک شد روغن می ریزم دوطرفشو سرخ میکنم بعد رب و الیمو و اب قاطی میکنم میزارم میپزه تاحد غلظت معمولی 

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

مادرشوهر من کبابارو میزاره رو برنج که با همدبگه دم بکشن گوشتا با بخار برنج می پزه

خب من ک دوس ندارم ولی میگه سالم تره

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

من اینجوری درست میکنم خوب میشه:

گوشت و که گذاشتی تو تابه زیرشو کم کن اب بندازه خودشو که گرفت زیب زمینی و‌ خرد کن بریز توش یکم که نرم شد گوجه حلقه کن بریز بعدم زعفرون اضافه کن

ابلیمو و رب هم محلوط کن اضافه کن نمک هم میزنی دیگهخوشمزه میشه سرخ کردنی هم نیست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز