2777
2789
عنوان

رشد بتا از 15 ب 87

1539 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان بتا از 15 طی دو روز و نیم ب 87 رسیده خودم ک حستب کردن سه هفته و چهار روز میشم ایا ب نظرتون رشدش خوبه ضمن اینکه ی مقدار درد در کمر و زیر دلم و یک ترشح صورتی در واژنم دیدم 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 

خوبه عزیزم از هفته سه بعد زیاد میره بالا مبارکه برای منم دعا کنید 

اخرین پریودت کی بوده گلم 

منم الان حالت تهوع و کمر درد دارم خداکنه منم باردار باشم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
خوبه عزیزم از هفته سه بعد زیاد میره بالا مبارکه برای منم دعا کنید  اخرین پریودت کی بوده گلم&nb ...

اخرین پریودم 16 ام شهریور بود دوره هامم 25 یا 26 روزه چشممم تو رو خدا شما هم واسه من دعا کن دلم و کمرم درد میکنه یه سقط داشتم از دیشب ک اون یکم ترشح رو دیدم ترسیدم 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخرین پریودم 16 ام شهریور بود دوره هامم 25 یا 26 روزه چشممم تو رو خدا شما هم واسه من دعا کن دلم و کم ...

عیب نداره گلم طبیعیه اما ادامه داشت برو دکتر

چشم حتما توروخدا برام دعا کن من اخرین پریودم 19-20شهریور بود که لکه بینی قهوه ای داشتم فقط

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
عیب نداره گلم طبیعیه اما ادامه داشت برو دکتر چشم حتما توروخدا برام دعا کن من اخرین پریودم 19- ...

الهییییی ک ب زودی خبر خوب برام بیاری برایییی منم دعا کننننن ک اندفعه اخرش خوب باشهههه

الهییییی ک ب زودی خبر خوب برام بیاری برایییی منم دعا کننننن ک اندفعه اخرش خوب باشهههه

فدات گلم چشم انشاءالله که به خیر وخوشی تمام میشه و نی نی میاد تو بغلت عزیزم

سلام عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم منم طه هفته بتا دادم ۱۶ بود سه رو بعدش انجام دادم ۷۸ رسیده بود با توجه به اینکه لک بینی هم داشتم مشکوک به بارداری خارج رحمی یا سقط شدم دکتر به من گفتن که داره سقط میشه هر چها روز یکبار بیا بتا بده تا به صفر برسه منم گذاشتم یه هفته بعدش رفتم رسیده بود به ۴۰۵ سونو انجام دادم پیزی مشخص نشد دوباره سه روز بعد تکرار کردم رسید به ۱۰۸۵ دکتر بهم گفت آزمایشتو۴۸ ساعت بعد تکرار کن بعد سونو بده قطعا مشخص میشه داخل رحمیه یا خارج رحمی من چها روز بعدش یعنی شنبه ی این هفته تکرار کردم عدد رسیده بود به ۲۴۹۰ فرداش رفتم سونوی واژینال و شکمی انجام دادم تو سونوی واژینال چیزی نشون نداد ولی تو سونوی شکمی جنینم تو تخمدون سمت راستم بود سنش یکماه و ۵ روز بود  و متاسفانه اینکه قلبشم تشکیل شده بود دکتر بلافاصله نامه ی بستری داد رفتم نجمیه بستری شدم بعد از انجام یه سری آزمایش وبعد از جواب آمپول متوترکسات رو بهم زدن تا صبح حالم خوب بود دکتر گفت صبحنتو بخور اگه حالت تهوع و استفراغ نداشتی مرخصی.به من گفت روز چهارشنبه بعدازظر دوباره بیا آزمایش بده برای یکشنبه بعد هم همینطور جواباشو بیار درمانگاه اگه اومد پایین داره سقط میشه حالا فردا دوباره دارم میرم آزمایش بده دوباره خونریزام شروع شده البته در حد پریودی منظورم از این حرفا اینکه خیلی سریع پیگیر باش عدد بتای من از ۲۰۰۰ کذشته بود ممکنه با آمپول سقط نشم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
ولی چون لک صورتی دیدین به احتمال خیلی زیاد حاملگیتون طبیعیه

یعنی چی سقط میشه وای نگو تو رو خدا این چیزایی ک گفتم غیر طبیهیه؟؟؟ 

سلام عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم منم طه هفته بتا دادم ۱۶ بود سه رو بعدش انجام دادم ۷۸ رسیده بود با توج ...

دردت در راست شکم بود فقط؟؟ نن فقط زیر دلم یکم درد میکنه نه چپ نه راست 

آناهیتاجان منم اکثر مواقع زیر دلم درد میکرد فقط یه روز طرف راست بدنم درد میکرد ولی این آمپولو که زدم از دیروز داره درد میکنه.من تو اون یه هفته ای که فکر میکردم سقط شده اگه پیگیری میکردم زود متوجه میشدم چون تا اون هفته عدد بتام دیر به دیر داشت بالا میرفت یه هفته طول کشید به ۴۰۵ رسید درصورت این که نرمالش اینه که هر روز این عدد دوبرابر بشه من از انروزی که لک دیدم بیشتر به قهوای یا خونابه میدیدم بعد چهار پنج روز خونریزیم شروع شد لک بینی اگه تا یکی دو روز باشه اشکالی نداره ولی بیشتر از دو روز نگران کننده .در ضمن من تو حاملکی اولم سه دفعه لکه صورتی کوچیک دیدم خداروشکر مشکلی نداشتم فقط یکماه بعد بارداریم یه روز لک دیدم ولز با استراحت بهتر شدم دیگه بعد از اون لک ندیدم باز خداروشکر برای شما هم صورتیه نگران نباش گلم 

دکترا بیشتر به خاطر لک بینیای مداومم شک کرده بودن شما وقتی جواب بتاتون اومد گفتن که مشکوکه.؟چون کیت های آزمایشگاهی فرق داره ممکنه شما اون آزمایشگاهی که آز دادین عددش از ۱۰ تا فلان عدد باشه

ببخشید که ناراحتت کردم فقط خواستم که آگاه باشی اگه احساس کردی خدای ناکرده رشدش کمه حتما به دکترت بگو تا   آزمایشاتتو هر ۴۸ ساعت ادامه بدی نگران نباش عزیزم انشالله که پیزی نیست توکل به خدا

در ضمن اگه آزمایشت خدای ناکرده مشکوک بود تو آزمایشگاه بهت میگفتن ببخشید که نگرانت کردم😐😐😐😐😐😐

در ضمن اگه آزمایشت خدای ناکرده مشکوک بود تو آزمایشگاه بهت میگفتن ببخشید که نگرانت کردم😐😐😐😐😐😐

نه عزیزم ایرادی نداره من خیلی استرس دارم چون یک بارداری سقط شده دارم و ازمایشگاه  چیزی نگفت گفت مبارک مثبت من خودم خیلی حساسم میدونی زیر دلم یه درد کوچیک ک یک هزارم پریودی هم نیست داره و گاهی احساس میکنم یچیزی تو دلم میترکه نمیدونم اینچیه خودم میترسم میگم نکنه رگ هام داره پاره میشه ولی میگم شاید واسه روده هامم باشه چون نفخ دارم و یبوست ولی خب اصلا حس خوبی ندارم  با تموم وجودم میخوام سالم باشه ادکی باشه همه چی