2777
2789
عنوان

خشکی جاهای مخصوص

187 بازدید | 12 پست

خانوما خشکی واژن  داشتین  

ینی بعد از نزدیکی احساس سوزش و درد داشته باشین 

عفونت هم نباشه 

راهکاری دارین بگین

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر عزیزم من مشکل شما رو داشتم حتی پوست واژنم موقع رابطه زخم میشد هم دکتر زنان رفتم هم پوست تا ...

دکتر نگفت علتش  چیه

دکتر نگفت علتش  چیه

من عفونت داشتم درد موقع رابطه از اون بود پوست بیرون واژنمم گفت خیلی خشکه دکتر پوست یه پماد ساختنی داد که فایده نداشت متخصص زنان پماد تریا مسیلونون ان ان داد 1 هفته استفاده کردم خوب شد 

من عفونت داشتم درد موقع رابطه از اون بود پوست بیرون واژنمم گفت خیلی خشکه دکتر پوست یه پماد ساختنی دا ...

من مطمئن  هستم عفونت نیست اخه هیچ خارش  یا ترشح غیر طبیعی ندارم موقع رابطه هم خوبم فقط بعد رابطه خیلی سوزش شدید میگیرم نمیدونم چم شده 

من مطمئن  هستم عفونت نیست اخه هیچ خارش  یا ترشح غیر طبیعی ندارم موقع رابطه هم خوبم فقط بعد ...

نمیدونم گلم یه دکتر بری بد نیست یا اگه شرایط دکتر نداری برو تو گوگل بزن دکتر مریم لطفی یه متخصص زنانه اگه مشکلت به معاینه نیاز نداشته باشه خودش میگه چه دارویی استفاده کنی

من مطمئن  هستم عفونت نیست اخه هیچ خارش  یا ترشح غیر طبیعی ندارم موقع رابطه هم خوبم فقط بعد ...

استارتر باید بری متخصص زنان.. و ازمایش بدی.. من چون هورمونم بهم ریخته‌.. هورمون مردونه ام بالا بود موهای زاید روی صورتم داشتم یعنی موهام تند تند رشد میکرد پریودهام نامنطم بود.. ازمایش دادم  که مردونه  بالا یود الان ۱ ساله دارم قرص اسپرونولاکتون  میخورم که خوبم 

ولی شما جتما برو دکتر ازمایش بدی معاینه بشی