2777
2789
نسبت به قبلا گرونه ولی نسبت به چند روز اخیر خیلی بهتره انشاالله که پایین تر هم بیاد مردم بتونن نفس ب ...

الهي امين

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خداروشکر همه چی داره ارزون میشه میدونم به نسبت قبل گرونه اما همونایی که تو گرونی ریختن تو فروشگاه ها و بازارها هر چی پول داشتن خرید کردن  الان با کله دارن میخورن زمین کیف میکنم  تازه شایعه کرده بودن بانکها ورشکست میشن برید پولاتونو بگیرید 

الان طلا فروش ها گرمی ۳۷۰ میفروشن ولی خرید ندارن 

دلار هم زیر ۸تومن بفروشی زرنگی 

به سایت ها اعتماد نکنید اونا قیمت ها رو بالا نگه داشتن برید تو بازار ببینید فروشنده ها التماس میکنن واسه فروش 

پریما هنوز ۱۳۰ تومنه

رب هم بیست تومن

روغن هم که گرونه

حالا یکی دو تومن ماشین ارزون شده نمیشه گفت جیزی ارزون شده 

باید برگرده به قیمت قبل

مردم رو ساده گیر اوردن دلار رو هشت نگه میدارن مردم هم میگن وااای ارزونه😞ارزون یعنی سه تومنی که بود بشه

خداروشکر همه چی داره ارزون میشه میدونم به نسبت قبل گرونه اما همونایی که تو گرونی ریختن تو فروشگاه ها ...

وایی دقیقن منم دارم کیف میکنم ازونایی که تو گرونی رفتن کلی اجناس و دلار خریدن حالا بایدم سکته کنن