2789
عنوان

رنگ مو

109 بازدید | 15 پست

من موهامو تا حالا رنگ نکرده بودم از مشکی یهو بلوند کردم الان هررررکی میبینه میگه چقدر بیشتر بهت میاد ولی شوهرم انگار ته دلش مشکیه الان ریشه های موهام در اومده موندم دوباره روشن بذارم یا تیره کنم خودمم روشن خیلی بیشتر دوسدارم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خودت هم خیلی مهمی به دل خودت گوش کن بعدم رنگ مدی روشن زدی ابروتم یکمی روشن کن و همیشه حداقل یه مداد تو چشت بکش که صورت رنگ ورو داشته باشه. چون رنگ روشن باید همراه آرایش باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت هم خیلی مهمی به دل خودت گوش کن بعدم رنگ مدی روشن زدی ابروتم یکمی روشن کن و همیشه حداقل یه مداد ...

من همیشه ارایش دارم ولی شوهرم عکسای قبیلیو میبینه میگه چقدر صورتت بدون رنگ بچه گونه و بامزه بوده😅

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مگه نمیخواستی تیره کنی؟

اره عزیزم تیره کنم خراب میشه موهام ؟؟چرا؟؟

من همیشه ارایش دارم ولی شوهرم عکسای قبیلیو میبینه میگه چقدر صورتت بدون رنگ بچه گونه و بامزه بوده😅

خب بله رنگ روشن سن را بالا میبره ولی منم اولین بار که رنگ خیلی روشن زدم حتی شوهرم قهر کرد شام نخورد انقدر که وقتی دیدم مبهوت شده بود ولی بعدا وقتی هر جا میرفتیم همه از موهام تعریف میکردن نظرش عوض شد چشم هم کم کم عادت میکنه دیگه

الان خودش بهم رنگای روشن پیشنهاد میده خودم خسته شدم دلم میخواد موهامو مشکی پر کلاغی کنم

چون با چندبار شستن رنگش میره ی رنگ.کدر و بد میشه دوباره هی بخوای تکرار کنی تا تیره شه خیلی اسیب میزنه ب موهات بعدم اگه روشن بهت میاد مطمئن باش تیره کنی پشیمون میشی

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
چون با چندبار شستن رنگش میره ی رنگ.کدر و بد میشه دوباره هی بخوای تکرار کنی تا تیره شه خیلی اسیب میزن ...

اره خودمم حدس میزنم پشیمون شم‌۲۲سال مشکی بوده حالا روشن باشه چی میشه مگه اوف

اره خودمم حدس میزنم پشیمون شم‌۲۲سال مشکی بوده حالا روشن باشه چی میشه مگه اوف

ی چیرم بگم مردا واقعا انگار نمیدونن چه رنگی دوست دارن.بلوند کردی؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️